Acasa Top SecretServicii secrete SIE e speriat de site-ul Anonymous

SIE e speriat de site-ul Anonymous

scris de D.S.S.
717 Afisari

Site-ul Anonymous poate aduce pericole foarte mari la adresa securităţii, a declarat, luni, directorul Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu.

La o conferinţă privind securitatea naţională, Meleşcanu a atras atenţia asupra liberalizării accesului anonim la informaţie, pe care el a numit-o ‘o problemă foarte gravă‘.

O (…) problemă foarte gravă aş numi-o liberalizarea accesului anonim la informaţie. Am definit această ameninţare în acest fel pentru că există un site foarte faimos care se numeşte Anonymous şi care este, într-adevăr, unul din site-urile care pot aduce pericole foarte mari la adresa securităţii‘, a spus Meleşcanu.  În context, el a avertizat că teroriştii pot accesa în mod anonim pe internet informaţii pentru realizarea unei bombe atomice.

Pe lângă cei care se ocupă în mod profesionist de obţinerea de informaţii, sistemul care există la ora actuală permite oricărui cetăţean să aibă acces la informaţii în mod anonim, deci oricine dintre noi poate să acceseze orice site din lume, dacă nu este restricţionat, şi oricine, de la un terorist amator la unul încercat, are acces la o informaţie care îi permite să construiască orice – de la o bombă atomică – vă recomand site-urile de tip ‘do it yourself’ şi veţi vedea că acolo aveţi absolut toate datele necesare pentru a construi ce doriţi dumneavoastră: o bombă, un explozibil, o bombă nucleară, o armă bacteriologică‘, a susţinut Meleşcanu, la conferinţa de la Academia Română.

Directorul SIE a arătat că ‘acest acces la informaţie, pe care nimeni nu-l poate practic controla, reprezintă şi pentru serviciile de intelligence una dintre cele mai mari provocări din activitatea lor’.

7 comentarii

Pkly 26-11-2012 - 18:02

,,Bey D.S.S.”,chiar am ras citind titlul art.,insa,din text rezulta ca seful serviciului este…cum este,adica numit politic ! Ceva normal.

DXN 26-11-2012 - 18:13

„Meserie!”
Oare?
Rupta complet din contextul aplicat si pieptanata (trunchiata) o simpla enumerare de vulnerabilitati, poate deveni o stire!
MESERIE TE HALESC DA’ N-AM SCULE SA TE PRACTIC!
„Las-o ma, sa merge-asa!”

DXN 26-11-2012 - 20:16

Bai „nea”, ca „zapada” nu pot sa-ti spun!
Ce dracu’, te laudam zilele trecute!

Incet incet ZV releva articole de excelenta!
Si de interes.
Pe timp ce trece, incercarile oamenilor cultivati, mai putin al unora (cat degetele de la o mana!) de-a dreptul redusi, fac dfin ZV o zona chiar curata si “fina”, “delicata”: un “Gambrinus”, o “Poiana a lui Iocan”, iar nu o buda!
Haideti, dar “colegilor” SA FIM CEEA CE EXPRIMAM, sau SA EXPRIMAM CEEA CE SUNTEM!
De ce nu?

Pai daca tu dragomire poatezi asemenea rahat pe ZV, iarta-ma chiar te reprazinta!

salut 26-11-2012 - 18:53

„Site-ul Anonymous” (Melescanu)

=================

Pai va dati seama cam cat „produce” asta pentru Romania, ca sef al spionilor…daca nici pana acum nu a inteles ca Anonymous este o miscare, nu un site. Alt „specialist” sustinut de Basescu.

Pe de alta parte, ma oripileaza gandul ca asta a fost atata timp „liberal”. Cu gandirea asta…:
„Meleşcanu a atras atenţia asupra liberalizării accesului anonim la informaţie, pe care el a numit-o ‘o problemă foarte gravă‘.”
… ar fost un fruntas in partidul comunist din Corea de Nord, zau asa.

Grig 26-11-2012 - 23:02

Pai Mele ce crezi ca a fost in MAE inainte de ’89?

digital 26-11-2012 - 20:54

păi să nu-i fută anonymus în bot pe toți rahații ăștia?!
auzi la cretinul de meleșkkt,:”””La o conferinţă privind securitatea naţională, Meleşcanu a atras atenţia asupra liberalizării accesului anonim la informaţie, pe care el a numit-o ‘o problemă foarte gravă‘.””””
păi în morții mătii,mai grav atentat la siguranța națională ca și numirea ta la SIE,nici că este!
tu și gunoiul kotrocenist!

Grig 26-11-2012 - 23:05

Toate comentariile de mai sus probeaza PDV al lui Mele!
Pai chiar ca Anonymus i-ar trage o palma cu picioru’!
PS: Anonymus mai dragilor, numai sa nu ne faceti sa plangem si noi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult