Acasa MagazinLife Radu Mazăre cauta gladiatori

Radu Mazăre cauta gladiatori

scris de C.P.
93 Afisari

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a spus, marți, că deschiderea carnavalului din stațiunea Mamaia va fi pe 5 iulie, când la prima paradă a carelor alegorice edilul îl va reprezenta pe împăratul roman Cezar.

Radu Mazăre: Traian Băsescu îşi apără milionarii din portul Constanța

Radu Mazăre

Mazăre a spus că în prezent își bate capul cu găsirea în țară a „gladiatorilor” care trebuie să îl însoțească pe împăratul Cezar, pentru că astfel de luptători nu există la Constanța, în această zonă fiind doar „mardeiași”.

„Acum îmi bat capul să găsesc luptători pentru că, la carnaval, în fața lui Cezar va fi prezentată și o luptă cu gladiatori. Vor fi prezentate școli de gladiatori, echipamente, o luptă și acum îmi trebuie luptători. (…) Pentru luptători, căutăm în țară, este destul de dificil. (…) La noi, nu avem luptători care să știe să se bată precum gladiatorii, cu săbii și cu scuturi, nu avem așa ceva.

Noi avem mardeiași”, a afirmat Mazăre în fața sediului Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, instituție unde se prezintă săptămânal conform controlului judiciar sub care se află într-un dosar penal.

2 comentarii

jan dinu 17-06-2014 - 23:43

MAZARE a renuntzat la – garda de corp – a biknestelor …??!!
Oricum nu-i mai folosesc cind intra la Poarta Alba … poate face
team cu Becali …!
JD-USA

BULA 18-06-2014 - 10:55

Acest derbedeu care se preface ca e de stanga, desi se joaca cu milioanele de dolari (din furaciuni), ar trebui sa fie de urgenta trimis la mititica. Si sa restituie ce a luat fara sa i se cuvina.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult