Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bercea Mondial a fost condamnat la închisoare cu executare

Bercea Mondial a fost condamnat la închisoare cu executare

scris de A.B.
123 Afisari

Bercea Mondial, a fost condamnat la 7 ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul de tentativă de omor calificat.

Bercea Mondial Agerpres

Bercea Mondial a fost condamnat la închisoare cu executare (Foto Agerpres)

Pe 15 februarie, magistraţii Tribunalului Olt decideau să amâne cu o săptămână pronunţarea sentinţei în dosarul în care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este acuzat de tentativă de omor. Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gheorghe Biolan, declara la acel moment că amânarea pronunţării este determinată de volumul foarte mare al dosarului, care trebuie cercetat şi analizat în amănunt.  ‘Sunt cinci volume cu foarte multe pagini. Trebuie analizate toate de către instanţă, care a considerat că mai are nevoie de timp, de o săptămână, pentru a se pronunţa’, a declarat atunci Gheorghe Biolan, transmite Agerpres.
Bercea a fost cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat. El a fost acuzat că anul trecut, pe 17 februarie, şi-a înjunghiat nepotul, pe Ionuţ Anghel, cu un cuţit, într-un bar din Drăgăneşti Olt. Ionuţ Anghel a ajuns în seara zilei de 17 februarie 2011 la Spitalul de Urgenţă Craiova, cu răni grave, produse cu un cuţit. Victima l-a indicat atunci drept agresor pe Sandu Anghel, personaj al lumii interlope, care îşi spunea Bercea Mondial.

După ce Bercea a fost arestat preventiv şi dosarul a ajuns la Tribunalul Olt, victima şi-a schimbat declaraţia, afirmând că nu l-a înjunghiat unchiul său, Sandu Anghel. Acesta, în timpul procesului, a susţinut că este bolnav şi suferă de afecţiuni psihice, boli interne etc, dar a şi acuzat presa, prin vocea avocaţilor, că-i strică reputaţia şi-i lezează demnitatea numindu-l Bercea Mondial, adică aşa cum el însuşi a scris pe una dintre casele pe care le deţine în Drăgăneşti-Olt.

1 comentariu

rata 22-02-2012 - 15:49

Vorbiti in gol toti, caracatita este vigilenta si in acelasi timp nesintita. Vigilenta ptr. ca certificatele sunt impartite la toate nivelele, chiar in structurile executivului si legislativului, fiind multi profitori de terenuri, spatii si reduceri,scutiri de taxe si impozite. Nesintita ptr. ca posesorii de certificate se apara intre ei prin sentimental de gasca avand interese comune. La cele de mai sus se adauga sentimentele noastre de sila si de frica. Sila pentru ca ne-am saturat de comportamentul lor de haita de latria, iar frica, cand mai aflam cine sunt (la varf) posesorii de certificate de revolutionar. Oricum cota de aproximativ 2 % din PIB, consumata de acestia este mult mai mare decat cota ce se vrea obtinuta de ministerul de finate din reasezarea alocatiilor pentru copii, etc.. Cazul GRADINA CONSTANTIN, presedite al ASOCIATIEI JILAVA 89 raniti si retinuti, este edificatoare, dansul CERAND SPATIUL, al treilea sau a patrulea spatiu, pe baza unei hotarari (NEDEFINITIVE) prin care se sustine ca a retrocedat un spatiu proprietaului, dar el debia anul acesta, dupa 15 ani este in curs de retrocedare (deci nu l-a retrocedat). ASTA NU E FALS IN ACTE PUBLICE ? CINE FACE PROPUNEREA (prim. Bucuresti) o face pur si simplu, fara sa verifice nici cand face propunerea initial, nici cand reface propunerea, transferandu-l pe susnumitul de la nr. de ordine 67 la nr. 16 (pe parcursul a 7 ani). Spatiu initial are chirie la AFI (DAFI), suma ca pentru asociatie, MULT REDUSA de peste zece ori, in tot acest timp, CU TOATE CA DESFASOARA ACTIVITATE DE ALIMENTATIE PUBLICA, SERVICII INCLUSIV SUBANCHIRIERE, pentru care se percep sume mult mai mare. Culmea nici pe cea FALS CALCULATA, nu o plateste, pe baza unei ordonante de SUSPENDARE PLATII (de peste 15 ani), sume cu aprope 6 zerouri in Euro (inmultind suma pe m.p. cu tariful legal al zonei comerciale O – calea Dorobanti CENTRU, cu suprafata construit + teresa cu 15 ani x 12 luni). Si se cunoaste ca mai are un bloc S+P+1 etaje in Calea Grivitei. Macar sa stim si noi cum de se accepta trecerea de la PARTID (PDSR sector 7) la ONG si apoi la SRL (cu acelasi nume), cum se plateste chiria (sau nu se plateste) pentru asociatie si se face COMERT si SERVICII de ALIMENTATIE PUBLICA (si nu numai !?!), etc.. POATE INVATAM SI NOI CUM SE FAC BANI MULTI PE TIMP DE CRIZA. Domnilor este de ajuns ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS