Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crima din București. Și-a ucis sora pentru că mânca prea mult

Crima din București. Și-a ucis sora pentru că mânca prea mult

scris de A.B.
239 Afisari

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut un bărbat din sectorul 5 al Capitalei, acuzat că şi-a ucis cu un cuţit sora în plină stradă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, Gigi Marian Ioniţă este acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor calificat, după ce luni, în jurul orelor 17,30, în loc public, în staţia de carburanţi care deserveşte Garajul RATB Alexandriei situată pe str. Ion Conea, pe fondul unui conflict spontan, a aplicat surorii sale mai multe lovituri de cuţit în zona toracelui, provocându-i leziuni cu caracter vital care i-au cauzat decesul.

Din primele informaţii, bărbatul și-a ucis  sora pe motiv că mânca prea mult. După ce a înjunghiat-o, bărbatul a fugit de acasă, însă a fost identificat și condus la audieri la Secția 19 de Poliție. Vecinii au declarat că nu îl credeau în stare să comită un asemenea gest. Bărbatul va fi dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS