Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Explozie în Apărătorii Patriei din Bucureşti. Şapte victime

Explozie în Apărătorii Patriei din Bucureşti. Şapte victime

scris de C.P.
278 Afisari

O explozie s-a produs, duminică, într-un apartament dintr-un bloc din cartierul Apărătorii Patriei, şapte persoane fiind rănite. La faţa locului au ajuns trei autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări, trei echipaje de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă şi o echipă de descarcerare.

Explozie in cartierul Aparatorii Patriei (foto:mediafax.ro)

Proprietarii apartamentului în care s-a produs explozia au suferit arsuri, iar alte cinci persoane, printre care şi un minor, au fost intoxicate cu fum, toţi fiind duşi la spital pentru investigaţii medicale, a declarat duminică pentru Mediafax şeful Biroului de presă al ISU Bucureşti, Ovidiu Pană.

Pompierii au fost sesizaţi în jurul orei 12.30 că la etajul patru al unui apartament din cartierul Apărătorii Patriei, în Sectorul 4 al Capitalei, s-a produs o explozie, a spus Ovidiu Pană. Două persoane aflate în apartamentul în care s-a produs explozia au fost coborâte de pompieri cu o autoscară, acestea suferind arsuri şi fiind intoxicate cu fum, a precizat şeful Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, aflat la faţa locului.

În urma exploziei, scara blocului a fost inundată cu fum, astfel că a fost necesară evacuarea locatarilor. Pompierii au evacuat 20 de persoane, dintre care şapte au avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce echipajele medicale le-au acordat primul ajutor, cele şapte persoane, printre care se află şi un minor, au fost transportate la spital. Explozia s-a produs la o butelie, o comisie de anchetă urmând să stabilească, după verificări, care au fost cauzele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult