Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Mircea Lucescu nu va fi operat

Mircea Lucescu nu va fi operat

scris de A.B.
89 Afisari

Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu este stabilă şi nu este nevoie de o operaţie, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.

Mircea Lucescu nu va fi operat

‘Nu există alte complicaţii. Nu este nevoie de operaţie, însă depinde şi de felul în care va evolua starea acestuia. Domnul Lucescu este într-o comunicare foarte bună cu familia, cu personalul spitalului‘, a spus Bogdan Popescu. El a adăugat că, din cauza faptului că a crescut cantitatea de sânge din torace, s-a efectuat un drenaj, sperându-se că după această intervenţie starea lui Mircea Lucescu să se îmbunătăţească, însă nu se pune problema să fie externat, în mai puţin de o săptămână.
Şeful secţiei de Terapie Intensivă, Elena Copaciu, a precizat că toţi parametrii cardiaci ai lui Mircea Lucescu sunt în limite normale, iar fracturile costale se vindecă de obicei în circa 30-40 de zile. ‘S-au efectuat proceduri standard în astfel de situaţii. Operaţia nu este necesară în acest moment, dar aceasta depinde şi de evoluţia pacientului’, a adăugat Elena Copaciu.
Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu a fost adus vineri la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea intrând în coliziune cu un tramvai pe Bulevardul Vasile Milea. După internare, managerul Spitalului de Urgenţă, conf. dr. Cătălin Cârstoiu, a declarat pentru AGERPRES că este vorba de o contuzie toracică, pacientul este conştient şi cooperant, urmând să fie supus mai multor investigaţii.  Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS