Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Preşedintele Lituaniei, la Cotroceni. Avertisment dur pentru politicienii români

Preşedintele Lituaniei, la Cotroceni. Avertisment dur pentru politicienii români

scris de M.A.
637 Afisari

Preşedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, a lansat un avertisment dur la adresa politicienilor români, în conferinţa de presă de la Cotroceni.

Preşedintele Lituaniei, avertisment dur pentru politicienii români

Dalia Grybauskaite, preşedintele Lituaniei, avertisment dur pentru politicienii români

Oficialul lituanian le-a cerut să se comporte „matur şi responsabil”, adăugând că agitaţia politică şi schimbarea a trei premieri în şase luni au afectat absorbţia fondurilor europene din ţara noastră.

„Toate ţările au dificultăţi, toţi ne gândim la disputele politice, dar maturitatea politică înseamnă că orice ideologie politică ar avea partidul din care faceţi parte, trebuie să înţelegeţi că poporul dumneavoastră este primul care contează. Acesta este un avertisment: dacă nu veţi fi capabili să vă maturizaţi, să vă comportaţi responsabil din punct de vedere politic, povara va fi pe umerii poporului român. Nu veţi putea avea suficiente fondurie de la Uniunea Europeană, nu vi se va deschide zona Schengen şi acesta va fi eşecul tuturor partidelor politice”, a declarat Dalia Grybauskaite.

„Această instabilitate pe care o putem vedea acum din exterior, schimbarea a trei premieri în şase luni, deloc suprinzător se reflectă şi în capacitatea dumneavoastră de a performa în UE, şi mă refer aici în special la capacitate de absorbţie a fondurilor europene„, a mai spus preşedintele Lituaniei. „Ţara dvs este ultima dintre statele membre UE la capitolul absorbţia fondurilor europene. Acesta este un mesaj negativ. Din cauza agitaţiei politice, ţara este paralizată şi nu îşi poate rezolva problemele”, a precizat Dalia Grybauskaite.

31 comentarii

petru aretu 12-09-2012 - 13:36

Oare, cui i s-o fi adresat? Gazdei?

Europeanuul 12-09-2012 - 13:48

Pai cine a schimbat in Romania 3 premieri in 6 luni? Pe al 3lea l-a numit in urma succesului USL la alegerile locale, ca apoi sa-i ceara demisia. Dottore, esti tare 😉

Mache 12-09-2012 - 13:52

Europitecule,

Dupa cum ti-am spus si cu alte ocazii, senilitatea te-a bruit cu totul. Tonta a fost numit prim-ministru la sfaristul lui Aprilie si alegerile locale sau produs in Iunie.

Europeanuul 12-09-2012 - 14:47

Cimpanzeule,

Strategia de a-l numi pe Ponta in functie, ca apoi (30-40 zile mai tarziu) sa-i se ceara demisia este evidenta (iar rezultatul acestei strategii „ticaloase” a cauzat pierderi mari de imagine pe plan extern).

Mache 12-09-2012 - 16:34

Europitecule,

Dupa cum am spus mai sus, dincolo de orice indoiala, senilitatea te-a dovedit cu totul.

Chelul nu i-a cerut demisia lui Ponta „30-40 zile mai tarziu” dupa investire. tot asa cum Ponta nu a fost numit de peurma rezultatului la locale ci cu o luna inaitea acestora.

Pierderile de imagine externa si de parale se datoreaza exclusiv imbecilitatii USL-ului concretizata tprin entativele sale de a rasturna ordinea de drept a tarii, dupa model sud-american.

Nici macar halul de senilitate in care ai ajus nu poate justifica minciunile tale sfruntate. Deci chiar n-ai nici o scuza 😉 🙂 🙂

Europeanuul 13-09-2012 - 00:09

Asa cimpanzeule. Demisia lui Ponta a fost ceruta de Blaga Vasile, Monica Macovei, Preda frizerica (si colegii lui) cateva zile mai tarziu dupa demiterea lui Tismaneanu din fruntea IICCMER (nu cu mult dupa dupa 23 Mai a.c.)

Circul si acuzele aduse lui Ponta au luat proportii in urma aparitiei articolelor de plagiat si formarea unor comisii „ad-hoc” pentru confirmarea verdictului (actiunile si campaniile de denigrare a USLeului au fost premeditate si coordonate foarte bine).

Mache 13-09-2012 - 19:21

Europitecule,

Sa inteleg ca aspiri la demnitatea de cimpanzeu?! Te anunt cu regret ca pana acolo mai ai ceva. In plus evolutia fulgeratoare a senilitatii precoce care te dovedeste cu totul nu e nici era de ajutor… 😉 🙂 🙂

Hai sa te iau pe rand.

1. Iti repet (cu toate ca stiu ca in starea de devastare in care ti-a ajuns creierasul e oricum inutil 😉 ) ca Chelul nu i-a cerut demisia Pontocratului la 30-40 de zile dupa investire ci altii – asa cum de altfel ai admis si tu.

2. Circul cu plagiatul lui Ponta a fost produs tocmai de Ponta care a reusit sa plagieze chiar ca un idiot. Ti-am mai dat de vreo doua ori pana acum link-urile cu comparatiile intre teza lui Tonta si originalele de pe care a copiat dar stiu ca tea- lasat cu totul tinerea de minte, asa ca nu mai ichinui degeaba 😉

Din nou senilitatea te biruie si ai si uitat deja ca, comisiile care au constatat plagiatul erau alcatuite cu mult timp inainte. Cea adhoc a fost aia compusa din PSD-isti dovediti care l-a declarat nevinovat 😉 🙂 🙂 Ultima chestie e ca senatul Universitatii Bucuresti a confirmat decizia comisiei de etica vis a vis de plagiatul lui Ponta.

Asa ca hai, du-te mai ia niste aer si cauta ceva pastile – poate inca nu e totul pierdut … (glumeam desigur, ca sa-ti mai ridic moralul 😉 🙂 🙂 )

costel 12-09-2012 - 16:35

solutie pentru ca stanga politica sa redevina credibila:
http://qmagazine.ro/featured/george-maior-prim-ministru/

Mache 12-09-2012 - 16:48

Singura solutia ca stanga politica sa redevina credibila e ca ea sa stea cuminte in opozitie pana ce dreapta pun in ordine finantele tarii si reia cresterea economica solida. Dupa aia, cand se ajunge la un nivel suficient al acumularii, pot sa vina stangacii sa mai risipeasca cate ceva spre bucuria milogilor… 😉

Pribeagul 13-09-2012 - 20:12

Hai sa traiesti!

S-a demonstrat stiintific ca Udrea lui Cocos este o mare… acumulatoare.

Dca ne gindim si la Videanu cu gasca lui de baieti destepti, teza ta prafuita este deplin fundamentata. 🙂

Mache 13-09-2012 - 20:24

Pribege,

Sunte-ti la putere. Aveti toate datele in mana. daca au ciordit dati-i in gat cu dovezi si zvralit-i in temnita.

Daca nu, insemna ca mintiti sau ca sunteti complici. Alege varianta care o preferi.

Apropos, ca sa ne mai amuzam un pic, ce s-a ales din auditurile alea initiate in Mai, care trebuiau sa dea in gat miliardele furate de PSD-ei in cateva saptamami. Ati fost in stare sa recuperati macar 0.00001 lei?! 🙂 🙂 🙂

Pribeagul 13-09-2012 - 21:02

Mache,

Eu sunt talpa tarii, nu putere. Pe mine si pe ceilalti ca mine umbla puterea de extrema stinga-stinga-centru stinga-centru-centru dreapta-dreapta-extrema dreapta.

Puterile trec din una in alta. Treaba lor.

N-am nici o alta preferinta daca puterea care este la putere este… dreapta.

Fiindca n-am gasit inca o asemenea putere, scriu pe forum.

Astept si eu rezultatele auditurilor si urmarile de care pomeneste din cind in cind dl Ponta.

Poate tu glumesti, dar eu… muu….muu… (scriu pe forum). 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-09-2012 - 17:09

Dalia are efectul CRINULUI in spatiu redus, si in contact cu FARSORUL NATIONALe plus un mic cadou de la Poyetu PORTO fell.Zboară cocorii
11 septembrie 2012
Mircea Dinescu
-2 comentarii

Abia ce-a planat preşedintele Putin, costumat ca la operetă în indispensabili dalbi, în fruntea unei escadrile de cocori siberieni lipsiţi de simţul orientării, că preşedintele nostru se avîntă şi el în văzduh, urmat de cîrdul dreptacilor cu puf, proaspăt ieşiţi din incubatorul serviciilor secrete.

Sărind cu o alonjă de curcă beată de la Procuratura lui Nea Nicu taman în cuibarul justiţiei din Bruxelles, Monica Macovei nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi, cu experienţa acumulată pe tarlalele CAP-urilor, cînd priponea ţăranii prinşi cu ştiuleţi în traistă, s-a postat la urdinişul PDL-ului. Făcîndu-şi clopoţel din clinchetul cătuşelor, doamna dirigintă i-a chemat din recreaţie pe bărzoii lui Blaga să-i caute de ouă în cadrul unei selecţii naturale, spre jalea berzelor cu ciocul roşu, căzute din graţiile marinarului.

Ideea halucinantă de a pune pe un coteţ de găini firmă de vulturi carpatini şi de a folosi simbolul inimii cînd tu n-ai gîndit niciodată cu inima ne înghimpă să nu ieşim din zodia ornitologică înainte de a-l pomeni pe micul şef de cuib zburătăcit în pridvorul Co­trocenilor, Mihail Neamţu, ca şi pe utecistul cu creastă civică, Mihai Răzvan Ungureanu, căruia bine i-ar sta îmbrăcat în denumirea spurcaciului de cîmpie, să strige „Fiţi spurcacii mei!“.

Ca să nu vi se aplece de atîta metaforă, vă propun să haliţi cu fulgi cu tot aceste personaje ce întruchipează, Doamne Dumnezeule, speranţa societăţii civile româneşti şi, spre o mai dreaptă intrare în normalitate, să nu uitaţi, înainte de a vă băga degetul pe beregată, că vă măsuraţi forţa vomei cu Forţa Civică. source …

Vlad 12-09-2012 - 17:33

“Toate ţările au dificultăţi, toţi ne gândim la disputele politice, dar maturitatea politică înseamnă că orice ideologie politică ar avea partidul din care faceţi parte, trebuie să înţelegeţi că poporul dumneavoastră este primul care contează.

„PAI STIMATA DOAMNA DOMNUL ION ILIESCU CEL PROFUND ,PATRIOT ,PRESEDINTELE FONDATOR A-L USL NE-A INVATAT CA:” PÀRTIDFUL INAINTE DE TOATE ,ORICE ESTE PERMIS PT OBTINEREA PUTERII…”

CE DIFERENTA DE MENTALITATE ….DOMNU SOAVA HOLOCAUST ,PONTA -TREI LULELE ,ANTONESCU MEGALOMANUL FANFARON…….SI LISTA E DESCHISA …PARLAMENTARII „SURPRINSI ” CA SECUII ASCULTA GLASUL BUDAPESTEI ……ETC ETC ETC …

Vlad 12-09-2012 - 17:37

Dacă nu veţi fi capabili să vă maturizaţi, să vă comportaţi responsabil din punct de vedere politic, povara va fi pe umerii poporului român……

MINERIADE ,BATJOCURA NEMASURATA ,UMILINTA ,PROSTIREA NATIUNII ROMANE …SCOPUL PUTEREA ..FANARIOTILOR ,CIND PRESEDINTELE BASESCU LASA JUSTITIA SA ISI FACA TREABA …IL SUSPENDAM CA NOI STIM SA FACEM BANII NERESPECTIND LEGEA ….ASTA-I CONCLUZIA…

DOREAVARSARE DE SINGE ANTONESCU ….ANTICIPA EL CA IN TOAMNA VA FI REVOLUTIE ….REACTIA ALIATIILOR NOSTRI N-A FOST CAPABOIL SA O PERCEAPA….

camelia 12-09-2012 - 17:48

ACTUALA CLASA POLITICA din Romania este formata NUMAI din MAFIOTI, iar obiectul ei de lucru a fost, este si va fi JAFUL, FURTUL, CIOMAGEALA, ORDINARIA. Toti, absolut toti politicienii romani ar trebui dati afara din viata politica PE VIATA si nu mai trebuiesc lasati sa mai intre pe vreo functie. Pnta, Crin, Basescu, arestati pe viata.

MI-5 12-09-2012 - 19:14

nu plânge camelioooo
dd-ul tău vinde oteveu’ şi ppddeu’ lu’ ghiţă…
să vezi acu’ miorlăituri şi lacrimi la tine…

camelia 12-09-2012 - 17:51

Gabriela Firea l-a părăsit pe Voiculescu

Gabriela Firea împlineşte azi doi ani de căsătorie cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele. Cu aceast prilej, soţul vedetei a anunţat, pe contul lui de Facebook, că mariajul a provocat şi îndepărtarea Gabrielei din grupul Intact, care i-a fost ca o familie în ultimii 12 ani, informează TV Mania.

Gabi Firea a părăsit trustul Intact după 12 ani de când lucrează aici, a confirmat soţul vedetei pe contul său de Facebook. Zvonurile despre o eventuală plecare din Antene a apărut după ce vedeta povestea în revista TV Mania că, după naşterea băieţelului David Petru (3 luni), televiziunea a căzut pe locul 2. Apoi, vedeta a confirmat că a primit propunerea de a fi director la TVR 1, dar a mărturisit că deocamdată nu a luat nici o decizie.

„Astăzi se împlinesc doi ani de la cununia noastră! Doi ani de fericire încununati cu bucuria imensă de a avea împreună un prunc sănătos şi voinic. Albinutza semna veselă în Registrul de cununii. Nu ştia, pe atunci, că prin acea semnătură spunea nu doar “bun venit” noii vieţi alături de mine, ci şi “adio” carierei sale frumoase în trustul Intact, care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar un loc de muncă, ci şi casă, şi familie. Dar oamenii au uneori reacţii imprevizibile şi sancţionează nedrept, în funcţie de anumite păreri de moment, care nu au legătură cu adevăratele valori umane.”, a scris soţul vedetei, confirmând plecarea acesteia din Intact.

US 12-09-2012 - 18:08

Mitrea e ramas in urma. Astazi tovarasii de drum ai leprei securiste Traian Basescu au luat-o in bot in Parlamentul European.
Pe de alta parte USL a gresit pentru ca l-a lasat pe Schizofrenic sa se intoarca, vina principala fiind a celor doi papitoi Ponta si Antonescu, vinovati de tradare de tara.

US 12-09-2012 - 19:40

Zi-ne de Bahmutanca, nu mai bate campii.

Huhu Ciu 12-09-2012 - 19:50

Ce-ti permiti sa te bagi cu cizmele murdare-n viata privata a oamenilor otv-istule, jos DD sluga lui Basescu!

Huhu Ciu 12-09-2012 - 21:44

Jos tigania PP DD jos tiganul DD sluga a lui Basescu!

Huhu Ciu 12-09-2012 - 21:47

Jos tigania PP DD, jos tiganul DD sluga a lui Basescu!
Tigane ”Camelia” stiu ca tu esti Calugarul.

Huhu Ciu 12-09-2012 - 21:48

Jos tigania PP DD!

camelia 12-09-2012 - 21:53

Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita. Huooo, blestematule de Huhu Ciu, nenorocitule, ardi-te-ar focu de lepra imputita.

Pribeagul 12-09-2012 - 20:35

Ha ha ha… ce pornita e scumpa de ea. Mare lucru ca nu i-a tras citeva dosuri de palma presedintelui demis, ajuns din garaj azilant la Cotroceni prin stradania handicapatilor de la Curtea Handicapatilor.

MI-5 12-09-2012 - 21:32

Nu politicienii în mod general au primit acest avertisment,
ci direct basesscu a luat-o în muie de la Preşedinta Lituaniei.

Încet, încet, Europa începe să ia atitudine împotriva impostorului de la cotroceni şi a bandei de pedelişti mincinoşi şi trădători de ţară.
O lovitură în bot a primit azi de la Strassburg.
Şi nu va fi ultima.

jan dinu 12-09-2012 - 21:35

– Camelia e’ndragostita
Cind CIU i-o da belita ….
Shi-i repeta tot repeta …
Sa-i dea tare shi’n trompeta !!!!!–.:)))))
JD-USA

Huhu Ciu 12-09-2012 - 22:19

Bine le-ai zis Timotei cu multe nickuri, dar e foarte urit sa postezi cu nickurile mele si ale forumistilor!

Huhu Ciu 12-09-2012 - 23:04

daca ti-a placut si esti de acord cu subiectul ce importa, ti-am facut un servici, imi datorezi o bere.

BULA 13-09-2012 - 07:37

Cucoana asta apara interesele SUA. Mai putini bani absorbiti de Romania de la UE (din ce cotizeaza, ca nu sunt banii nemtilor sau francezilor), inseamna mai putini bani disponibili pentru celebrele F16.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS