Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Rodica Culcer a fost data afara din TVR

Rodica Culcer a fost data afara din TVR

scris de A.B.
960 Afisari

Rodica Culcer a fost demisă de la şefia ştirilor, potrivit unor surse din apropierea Consiliului de Administraţie al TVR.

Rodica Culcer a fost data afara din TVR

Culcer a fost demisă cu 7 la 6 voturi datorită felului în care a prezentat evenimentele şi protestele din Piaţa Universităţii. Culcer a incercat cand a fost in cadere sa il traga dupa ea pe seful stirilor TVR Cluj, Romeo Couti, fara succes insa. Acesta a cerut sanctionarea disciplinara a lui Couti pentru ca incearca sa se inscrie in politica, fapt respins de Consiliul de Administratie.

Propunerea a fost facuta de Ada Mesesan, una dintre reprezentantele PDL in CA, care a cerut cercetarea disciplinara si chiar posibilitatea sa fie dat afara. Propunerea a cazut cu 8 voturi la 5. Reprezentatul UDMR in Consiliul de Administratie a TVR, Sebesi Karen Attila, a cerut demisia lui Rodica Culcer, directorul directiei de stiri al TVR, sustin surse din apropierea CA, citate de Gazeta de Cluj. Rodica Culcer este cunoscuta pentru apropierea de presedintele Traian Basescu. Sefia lui Culcer la sefia TVR a fost demult o chestiune controversata.

6 comentarii

Ciu Huhu 18-01-2012 - 16:28

Nu-mi vine sa cred, probabil si-a lasat omul ei si al dictatorului Basescu in TVR!

Rusu 18-01-2012 - 19:28

Ati luat teapa fraierilor !.Consiliul de Administratie nu are caderea de a o schimba !

urbos 18-01-2012 - 19:35

Taci ma taratura cu securista ta imputita cu tot. O sa va strivim capatanile de viermi.

Ciu Huhu 18-01-2012 - 21:36

CORECTARE: REVOLUTIA VA DECIDE CINE A LUAT TEAPA…..!

chiaburul 18-01-2012 - 22:19

ASTA ESTE SOARTA OAMENILOR DESTEPTI !

Catalin 19-01-2012 - 07:28

TVR are datorii si datorita risipei de bani publici de catre Mihaela Serban pentru a face de ras natia romana in Apus:

http://clubuldepresatransatlantic.wordpress.com/2011/12/29/gala-nulitatilor-un-balci-exportat-de-mihaela-serban-guvernul-romaniei-si-televiziunea-nationala/

Rusine mass mediei manelizate din Romania care nu sanctioneaza ineptia divei erijata in jurnalist de televiziune publica nationala.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS