Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Şeful statului vrea să o cunoască pe regina şpăgii din vămi

Şeful statului vrea să o cunoască pe regina şpăgii din vămi

scris de A.H.
86 Afisari

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, marţi seara la postul public de televiziune, că îşi doreşte ca în cazul anchetelor de la vămi să se ajungă la “regina” sistemului, respectiv la politicieni sau la cei care au putere de decizie în numirile într-o funcţie sau alta la vămile din România, şi să nu se limiteze doar la vameşi şi poliţişti de frontieră.

tabla de sah„Eu mi-aş dori mult să se ajungă la regina acestui sistem, dar aceşti oameni ar trebui să fie cinstiţi, pentru că ei ştiu mai mult decât ştiu eu, spre exemplu, sau instituţiile care anchetează cazul.

Dacă ar avea minim de decenţă, ar trebui să spună ce ştiu. Sigur, unii dintre ei se pare ca erau implicaţi, se pare, eu nu fac afirmaţii certe în momentul de faţă pentru că nu le ştiu, dar dacă sunt cinstiţi, trebuie să spună tot ce ştiu acum.

Pentru că este un moment în care putem curăţa un sistem întreg sau putem rata. A ne limita strict la ofiţerii de poliţie de frontieră şi la vameşii pe care i-aţi văzut ridicaţi este puţin”, subliniat Traian Băsescu.

“Această operaţiune nu va avea un efect pozitiv pentru că arată cât de cangrenat era sistemul şi vă rog să fiţi convinşi că s-a făcut analiza asupra impactului, iar concluzia a fost că indiferent de rezultat, trebuie să se facă”, a subliniat preşedintele.

El a explicat că recentele acţiuni de la vămi au fost declanşate după obţinerea unor informaţii cuprinse într-un document privind practicile evazioniste din domeniul fiscal şi vamal pe care l-a primit în vara anului 2010 de la unul dintre serviciile secrete.

“Vă asigur că este vorba de vile care s-au ridicat cu două etaje după doi ani de serviciu în vamă, de terenuri uriaşe achiziţionate în locuri foarte scumpe”, a adăugat şeful statului.

Şeful statului a menţionat că, după ce a primit documentul, a decis să convoace CSAT pentru a lua măsuri.

2 comentarii

Liviu 09-02-2011 - 10:53

Regina asta o arata ca un buldog ?! Si o fi din PDL ?!!! Oricum ar fi macar sa se mai curete un pic „stupul” … Mai degraba sa se mai asaneze din mocirla in care se balacesc cu totii ! Ca o fi ea inca calduta dar la un moment dat te enerveza stropii facuti de sobolanii care se misca natural prin ea, ca te fac sa nu mai vezi ce sa mai sugi la licurici !!!

cinca g. 21-02-2011 - 21:05

eu cred ca seful a tot ce e rau ,corupt si mizerabil in romania este insusi seful statului TRAIAN BASESCU

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS