Acasa Actualitate-InternaPolitica interna USL.Ponta ia distanţă de Antonescu în relaţia cu UDMR

USL.Ponta ia distanţă de Antonescu în relaţia cu UDMR

scris de A.B.
342 Afisari

Premierul Victor Ponta a anunţat vineri seara, la Târgu Mureş, că Legea privind Statutul minorităţilor naţionale ar putea fi promovată în actuala sesiune parlamentară.

USL.Ponta ia distanţă de Antonescu în relaţia cu UDMR

Legea minorităţilor, Statutul minorităţilor, am discutat în Parlament, există o iniţiativă pe care grupul minorităţilor naţionale, discutând cu UDMR şi cu noi cu USL o vor promova foarte probabil în această sesiune parlamentară. Iar despre viitoarea împărţire pe regiuni a României opinia Guvernului pe care îl conduc şi a USL o ştiţi foarte bine, 2013 trebuie să fie anul în care facem regiuni, judeţele rămân, nu se desfiinţează, dar facem regiuni, noi propunem cele opt actuale. Dacă există o propunere mai bună la anul, suntem gata să o discutăm”, a declarat Victor Ponta, după ce a avut o întrevedere cu reprezentanţii UDMR Laszlo Borbely şi Gyorgy Frunda, transmite Agerpres.
Întrebat cu privire la o eventuală apropiere a USL de UDMR, Ponta a precizat că deşi Uniunea este în opoziţie, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să existe un dialog. “Dânşii sunt în opoziţie, noi suntem la putere, dar asta nu înseamnă că nu dialogăm. Suntem într-o societate democratică în care dacă nu avem dialog, inevitabil ajungem la conflict. Dacă vorbim însă de guvernare, nu, UDMR-ul este în opoziţie, USL-ul are majoritate şi va avea majoritate şi în viitor, dar respect şi dialog trebuie să avem”, a susţinut Victor Ponta, care a precizat că nu va jura că nu va colabora cu UDMR, aşa cum au făcut alţi lideri politici, cu referire directa la copreşedintele USL, Crin Antonescu, preşedinte PNL.

10 comentarii

US 22-09-2012 - 11:08

Rahat in ploaie, curat distantare de Antonescu. Vise de scarbe basiste…
Pana nu e eliminat Bashina, astia nu au cum sa se rupa.

Misu 22-09-2012 - 11:10

REMEMBER……..
În 1959, secretarul CC al PCR Nicolae Ceauşescu a venit personal şi special trimis de prim-secretarul Gheorghe Gh. Dej la Cluj să unifice universităţile română şi maghiară şi să înfiinţeze o singură universitate de stat multiculturală Universitatea „Babeş-Bolyai”, iar mai târziu în anii 60 şi 70 să pună bazele unei Universităţi de Medicină şi Farmacie de elită în limba statului român, la Tg. Mureş. Am ajuns să trăiesc şi ziua când realizez că foştii lideri comunişti, paradoxal, erau mai înţelepţi, mai patrioţi şi mai europeni decât guvernanţii de astăzi, care vând limba română şi învăţământul românesc pe nimicuri sau pe trocuri politicianiste de doi lei, la şantajul ordinar al UDMR.
Nu stiu de ce, dar trăiesc senzația că partidele românești în general, PDL în special, au abandonat poporul român fiind mai interesați de asigurarea unor majorități, care să le asigure poziții în conducerea statului. Nu ne-ar mira dacă și acest episod va fi prezentat în campania electorală ca una dintre realizări!
Ni se demonstrează încă o dată cât de ușor se poate ajunge în politica românească actuală de la troc la troacă pentru a te menține la putere.

Cainele Blaga Javra Vasile 22-09-2012 - 11:23

Bashinescu este un presedinte IMPOSTOR numit cu forta de USA-Germania

,ales si reales nu a fost nici in 2004-2009 deoarece votul a fost fraudat in cel

mai abject mod.Basescu este in momentul de fata cel mai abject tradator al

Romaniei din toata istoria ei…Doar cele mai abjecte specimene ale poporului

roman au vazut si vad in acest tradator de tara ,alcoolic sadea

curvar,mincinos scolit pe bancile Securitatii bolsevice…..un reprezentant al

romanilor….

PS.Cat de mult se potriveste termenul de „abject” pedeleprelor

basesciene….”Garantat 100%”..si de JAVRA ORDINARA

BASESCU(Bashinescu ar trebui sa isi schimbe numele din CI cu acest

apelativ…decat sa te cheme Basescu si originea numelui tau sa te duca la

„cur”sau „basina”….asa Javra Ordinara Basescu suna perfect pe masura

caracterului acestui specimen „IMPOSTOR BASESCU”..

vintila razvan 22-09-2012 - 15:32

Atentie la calul troian numit udmr!ei se aliaza si cu satana daca ttrebuie pt asi implini dezideratul :ruperea Transilvaniei de tara.prea multe concesii maghiarilor si asta nu va aduce nimic bun.

neascum 22-09-2012 - 19:59

Nici Ponta nu e departe de ei. E in stare sa faca alianţă cu oricine, chiar si cu partidul tradatorilor UNPR, sau UDMR, numai sa se mentina la putere. Ce ati yice daca la viitoarea guvernare PNL ar fi scos din ecuaţie ?

digital 22-09-2012 - 20:24

neascum,ia zi-i dacă știi,dedeul cu cine face alianță pre-electorală?!

neascum 23-09-2012 - 01:24

A facut deja cu basescu, dar oficial nu face cu nimeni. Va merge pe sloganul Ţsingur impotriva tuturorŢ care data fiind situatia actuala si deyamagirile celor din USL, va prinde la o gramada de oameni care inca mai cred ca intre el si Basescu nu e nici o legatura.Orice alianta cu oricare din aliante va ridica semne de intrebare, de aceea se va mentine si isi va juca rolul de lup singuratic. Dupa alegeri, va intra in majoritatea necesara guvernarii .

Tom Cc 22-09-2012 - 20:58

politica romaneasca un mare RAHAT !! sunt in stare sa se vanda pe ei si familiile lor ca sa se vada in Senat sau Camera Deputatilor ,coprofagi in toata regula !!

Huhu Ciu 23-09-2012 - 08:59

ISTENEM, MAGHYAR KURVA ESTE NOGY NOGY NOGY, mare mare mare kurva!

BULA 23-09-2012 - 09:22

USL pierde din votanti, cu viteza din ce in ce mai mare. Nu misca nimic pe partea economica si continua politica impusa din afara tarii (instrainarea patrimoniului national), care e clar antinationala.
PNL pierde prin alianta cu jegurile din PSD.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS