Acasa Actualitate-InternaSocial APTRTI şi FORT anunţă proteste ale taximetriştilor

APTRTI şi FORT anunţă proteste ale taximetriştilor

scris de Marius Bâtcă
155 Afisari

Nemulţumirile taximetriştiilor referitoare la noul proiect de lege din domeniul taximetriei vor crea blocaje în traficul capitalei timp de 3 zile la sfârşitul lunii martie.

proteste taximetristi

Foto: apropo.ro

Protestele din 27, 28 si 29 martie vor fi susţinte de membrii ai Ascoiaţiei Profesională a Transporturilor în Regim de Taxi şi închiriere (APTRTI) şi Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) care sunt nemulţumiţi de noul proect de lege din domeniul taximetrie. În comunicatul de presă transmis joi de APTRTI şi FORT şi remis de Agerpres, preşedintele APTRTI, Mihai Ghişă a explicat că „obligativitatea ca un Dispecerat Taxi să deţină şi un anumit parc propriu de maşini, respectiv 50 de autovehicule autorizate taxi” este o doar una din “modificările aberante” care apar în noua lege, întrucât este cunoscut faptul că “autorizaţiile taxi sunt limitate numeric la patru autorizaţii taxi/1000 de locuitori” ceea ce va face ca 80 % din Dispecerate la nivel naţional să nu poată să îndeplinească condiţiile stabilite.

Mihai Ghişă a adăugat că eliminarea posibilităţii transporatatorilor autorizaţi în judeţul Ilfov de a opera în capitală ar crea “un avantaj membrilor Camerei Taximetriştilor Bucureşti” care înterprind comenzi în Ilfov nestingheriţi şi ar putea duce la intrarea în somaj a cel puţin 2000 de taximetrişti.

1 comentariu

pelicanu 23-03-2012 - 18:43

Pai nu zicea Ghise ca aveti dispecerat tare pe Ilfov?Cum sa intrati in somaj?Si mai aveti avantajul ca intre doua curse mai udati putin in gradina mai puneti un castravete,mai dati un pic cu prasitoarea.Afaraaaaa cu voi.Va ajungeeeee.Ne-ati disperaaaaaaaaatt.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS