Acasa Actualitate-InternaSocial Ce trebuie să faci când simţi miros de gaz acasă sau pe stradă

Ce trebuie să faci când simţi miros de gaz acasă sau pe stradă

scris de A.B.
405 Afisari

Dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie poate fi apelat, în caz de urgenţă, la numerele de telefon 0265-200-928 sau 0800-800-928, se arată într-un comunicat al distribuitorului de gaze naturale.
În caz că simt miros de gaz în interiorul locuinţei, cetăţenii sunt rugaţi să aplice următoarele măsuri de siguranţă: să stingă toate focurile, să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele, să nu manevreze aparate electronice, să nu aprindă lumina, să nu verifice cu flacără instalaţiile de gaze naturale şi să să sune imediat la dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265-200-928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800-800-928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).
Compania solicită cetăţenii să semnaleze dispeceratului de urgenţă şi emanaţiile de gaze naturale sesizate pe stradă, nu doar pe cele dintr-un imobil. Dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie funcţionează în regim non-stop şi asigură servicii specifice de preluare a apelurilor şi intervenţie pentru locuitorii din cele peste 1.000 de localităţi din cele 20 de judeţe din aria de competenţă a companiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS