Acasa Actualitate-InternaSocial CFR Călători: Reduceri de până la 10% pentru biletele achiziţionate online

CFR Călători: Reduceri de până la 10% pentru biletele achiziţionate online

scris de Laurentiu Banches
71 Afisari

CFR va oferi reduceri de 5% pentru cumpărarea biletelor online prin intermediul cardurilor,acestea fiind de 10% pentru plata cu carduri MasterCard si Maestro.

cfr calatoriConform unui comunicat transmis de CFR Călători, noua reducere intră în vigoare din data de 1 aprilie. Reducerile vor putea fi accesate doar prin serviciul Bilete CFR onine/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Reducerea însă nu va putea fi mai mare de 600 de lei pe tranzacţie şi va fi valabilă doar până la 30 iunie 2012, potrivit Agerpres.

Pentru a achiziţiona bilete de pe site-ul cfrcalatori.ro, cilentul trebuie să se înregistreze pe site, să aleagă destinaţia şi să selecteze modalitatea de plată online, cu cardul. Confirmarea şi biletul vor fi trimise pe email-ul clientului, acesta nefiind obligat să îl printeze, întrucât va fi identificat în tren doar pe baza cărţii de identitate şi ID-ului de bilet. Business Develepoment CEE la MasterCard Europe, Gabriel Ghiţă a anunţat că această metodă de achiziţionare a biletelor a fost introdusă pentru a scăpa călătorii de drumuri inutile şi de aglomeraţie şi să simplifice pregătirile pentru călătorii.

1 comentariu

razvan 31-03-2012 - 01:42

Mai bine vedeti si voi FORUMTRENURI

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS