Acasa Actualitate-InternaSocial Împuşcături pe şoselele din Botoşani

Împuşcături pe şoselele din Botoşani

scris de Laurentiu Banches
103 Afisari

Poliţiştii din Botoşani au tras trei focuri de armă după un şofer care a lovit un poliţist de la circulaţia rutieră, însă fără a-l putea opri pe infractor.

Sâmbătă dimineaţa, un lucrător de la Brioul rutier  al Poliţiei municipiului Botoşani care încerca să oprească două autoturisme care circulau neregulamentar a fost lovit de una dintre cele doua maşini, şoferul acesteia accelerând şi încercând să  fugă, chiar şi după ce agentul Gabriel Jora a tras 3 focuri de armă înspre acesta. Maşina acestuia, un Volkswagen înmatriculat în Anglia, care se pare că aparţinea tatălui infractorul a fost găsită însă ulterior parcată în zona Şcolii nr 1 din Botoşani.

În urma descoperirii maşinii şoferului, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Daniel Gheorghiescu a anunţat potrivit realitatea.net că “găsirea conducătorului auto este o chestiune de euro”. Şeful Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Botoşani, Victor Ciubotaru a declarat în urma producerii acestui incident că şoferul “nu a respectat semnalele de oprire ale poliţistului încercând să se sustragă verificării”, arma din dotare fiind folosită doar pentru a-l determina pe acesta să se oprească şi întrucât poliţistul lovit nu a fost rănit, tânărul urmează să fie reţinut pt ultraj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS