Acasa Actualitate-InternaSocial Prahova: 33 de percheziţii la membrii a două clanuri de romi

Prahova: 33 de percheziţii la membrii a două clanuri de romi

scris de Laurentiu Banches
86 Afisari

Peste 275 de poliţişti şi jandarmi au participat la cele 33 de percheziţii efectuate miercuri dimineaţa în Prahova la două grupări de romi aflate în conflict.

Conform Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahove, Dan Radu a declarat că că 30 dintre aceste descinderi au loc în municipiul Ploieşti, două în municipiul Câmpina şi una în localitatea Bărcăneşti, acţiunea vizând două clanuri de romi de traficanţi de arme şi ţigări, aflate în conflict. Poliţiştii caută arme la locuinţele care găzduiesc mai mulţi presupuşi infractori.

Între cele două clanuri conflictele s-au intensificat în 25 martie, de la o datorie mai veche pe care membrii unuia din clanuri nu ar fi achitat-o. Atunci, două persoane din cele două clanuri de romi s-au bătut în centrul Ploieştiului. Pentru ca situaţia să nu degenereze, poliţiştii au hotărât că este momentul să intervină.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS