Acasa BusinessEconomic Programul ”Litoralul pentru toţi” revine după 1 Mai

Programul ”Litoralul pentru toţi” revine după 1 Mai

scris de Laurentiu Banches
120 Afisari

La programul care se va derula între 3 mai şi 14 iunie turiştii vor avea de plătit pentru 6 nopţi de cazare tarfie înte 179-549 de lei/persoană, ca şi anul trecut.

litoral-romanesc

Progrma "Litoralul pentru toti" revine

La programul „Mini-preţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi”, care se va desfăşura între 3 mai şi 14 iunie, vor participa peste 50 de hotleuri care au de la o stea la cinci stele. Preşedinta Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a anunţat pentru Agerpres că lansarea oficială a programului va fi făcută cu prilejul evenimentelor ce vor avea loc la staţiunea Mamaia cu ocazia mini-vacanţei bugetarilor de 1 mai. Totodată aceasta a afirmat că tarifele vor fi aceleaşi ca anul trecut. Astfel, la hotelurile de o stea tariful pentru şase nopţi este de 179 de lei de persoană fără mic dejun, la un hotel de trei stele preţul este de 249 de lei fără mic dejun şi de 379 de lei cu mic dejun, cel mai mare tarif fiind de 549 de lei la o unitate de cazare de cinci stele.

Corina Martin a confirmat că sunt ceva probleme cu sudul litoralului, întrucât în acest moment nu toţi hotelierii din zonă au deschis încă. Referitor la acest fapt, ea a declarat că „În momentul în care vezi că ai rezervări sau cereri, îţi dimensionezi costul afacerii tale şi atunci, evident, deschizi sau nu deschizi sau încă te pregăteşti. Sau menţii costurile la un tarif cât mai mic, ca să supravieţuieşti până în momentul în care începe de fapt cererea pentru sudul litoralului, ceea ce ştim că este mai târziu”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS