Acasa Cultura-ReligieCultura Târgul Cadourilor de Crăciun 2012 şi-a deschis porţile la Romexpo

Târgul Cadourilor de Crăciun 2012 şi-a deschis porţile la Romexpo

scris de Laurentiu Banches
228 Afisari

Romexpo organizează, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, seria târgurilor dedicate Sărbătorilor de iarnă Târgul Cadourilor de Crăciun, Antique Market, Târgul Produselor Tradiţionale şi KIDEX Baby Boom.

Târgul Cadourilor de Crăciun 2012 şi-a deschis porţile la Romexpo

Cele 50 de firme prezente la Târgul Cadourilor de Crăciun prezintă produse variate şi adresate tuturor gusturilor şi categoriilor de vârstă. Prinrtre acestea se numără decoraţiuni pentru casă, produse bio, dulciuri, ceaiuri, căni, jucării pentru copii, dar şi idei de cadouri precum bijuterii, cosmetice, parfumuri sau articole şi accesorii vestimentare: căciuli, mănuşi şi botoşei, genţi şi încălţăminte din piele.

În aceeaşi perioadă cu Târgul Cadourilor de Crăciun şi pentru a treia oară în acest an, Antique Market se deschide pentru iubitorii de artă, colecţionarii şi toţi cei ce doresc să ofere un cadou special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cei 60 de participanţi vor oferi pentru expunere, evaluare şi vânzare piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, artă plastică, obiecte personale şi de colecţie, argintărie şi porţelanuri, bijuterii vechi, vehicule de epocă, icoane, colecţii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri.

În acelaşi timp, la Târgul de Produse Tradiţionale, pe lângă aromele de scorţişoară, vin fiert şi turtă dulce sunt prezentate şi produse bio oferite direct de către producători autohtoni. Kidex Baby Boom va completa tematica târgurilor oferind, pe lângă o gamă variată de produse şi servicii, un program amplu de evenimente conexe din care nu vor lipsi concursuri cu premii, recitaluri, momente de balet, scenete de teatru, proiecţii de film, spectacole inedite în interpretarea unor grupuri de copii, clovni şi personaje de poveste.

În ultima zi de desfăşurare a târgului, The International Women’s Association of Bucharest organizează o nouă ediţie a IWA Christmas Bazaar, eveniment dedicat strângerii de fonduri în scopuri caritabile. Programul de vizitare este 10:00 – 19:00, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, iar în ziua de 2 decembrie, de la 10.00 la 18.00. Preţul biletului de intrare pentru adulţi este de 10 lei, copiii şi elevii beneficiind de reduceri de 50%

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS