Acasa InternationalExterne Israel. Groapă comună descpoperită într-un cimitir din Tel Aviv

Israel. Groapă comună descpoperită într-un cimitir din Tel Aviv

scris de C.P.
727 Afisari

Într-o groapă comună dintr-un cimitir arab din Tel Aviv au fost descoperite rămăşiţele a zeci de palestinieni, victime ale războiului din 1948, , relatează Agerpres.

Israel. Groapă comună descpoperită într-un cimitir din Tel Aviv (foto Agerpres)

Potrivit unui responsabil al cimitirului din cartierul Jaffa (Tel Aviv), o groapă comună plină de schelete a fost descoperită miercuri în timpul operaţiunilor de renovare. Un pescar de 80 de ani a declarat pentru AFP că a ajutat la ridicarea trupurilor palestinienilor ucişi la sud de Jaffa în ultimele luni ale războiului din 1948, pentru a fi îngropate în grabă în acest cimitir.
„Am adus în cimitir şaizeci de corpuri în trei sau patru luni”, a precizat el, explicând că este în principal vorba de corpurile unor necunoscuţi găsite pe stradă şi îngropate rapid din cauza luptelor. Jaffa, un oraş predominant arab, din care majoritatea populaţiei a fugit sau a fost expulzată în 1948, a fost integrat în 1950 în capitala Tel Aviv.

118 comentarii

teo 01-06-2013 - 15:31

Cum este cu genocidul mai Itzic ??

tomi 02-06-2013 - 16:52

Asa-i cum zici gulie, genocid. In 1948 zece state arabe au atacat Israelul, gasit in situatia in care inca nici nu apucase sa-si formeze o armata nationala, fara armament, fara munitii singura putere fiind supravietuitorii lagarelor de exterminare fasciste care erau supermani ce stiau pentru ce lupta ce au de pierdut si motivatia era maxima spre a-si apara tara abia infiintata. Arabii din interiorul tarii trecura si ei la arme deci tinara tara era atacata si deafara si din interior. Zi tu teofurer gulie daca se duc lupte armate nu sint morti? Ba gulie, au gasit 60 de cadavre? Pacat. pacat ca nu au gasit 6000 sau 60.000, era mai eficient, mai echitabil. Theobestie si ia zi tu la nenea Tomi, ai auzit cumva citi morti sint in Siria? Uite eu sint darnic si-ti zic, 100.000 in doi ani, civili. Arabii din Jaffo erau inarmati si au murit in luptele de strada contra luptatorilor evrei. Si acum gulie fascista, care acel urbos posteaza si cu jegul tau de nick du-te si ia o carte de istorie si vezi daca nu cumva este adevarat ce ti-am zis, apoi poti sa te spinzuri, ca daca nu tot o vei mierli cu colegii tai legionari.

urbos 01-06-2013 - 15:48

Izdraielu trebuie sa fie o groapa comuna cat mai repede, spre binele omenirii.

- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2013 - 16:54

…aka kaTUurbos :
DANTEs turnatorule iara te phoote grija de altii @

La 4jdeani esti inca …prolific,La voi incestu e practica curenta

Catzeaua batrina de mata traseista te accepta si asa .

Bani de la PNL aripa CACArau , la asa prestatii 0

Norocul ti se arata , daca vine Tomi

Florin 01-06-2013 - 18:33

Parpanghel, chiar exista legaturi (sau valori comune) intre urbos si PNL aripa Antonescu… sau sint doar intoxicari?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-06-2013 - 18:44

Esti ,noutz peacilea! Tzaganu nu face …gratuitati !

Ia fa ,talutza un search la com. Pogoanele jud. Buzau, si

Ia …de vezi … pe nick name ,urbos/sobru allias Sandu Dobre …

Florin 01-06-2013 - 19:03

da, am cautat si nu am gasit nimic ajutator. da-mi un link, doua, arata-mi te rog o legatura intre acest individ „urbos” si PNL aripa Antonescu.

tomi 02-06-2013 - 17:06

URBOS, tati scum-pule, tu inca traiesti, citisem in Arici Pogonici anuntul mortuar al unuia din colhozul tau ce era descris fix ca tine, buza de sus spintecata, ochii infundati in cap, chelie 80% peste cutia craniana, urechile mici dar clapauge in unghi de 90 de grade, stirb in proportie de 100%, si-si trage piciorul sting. Ma gulie eu eram sigur ca esti tu deja impartisem coliva la biserica pentru ca sa fi primit in iad. Si ce ai vrea tu sa faci bestie cu „Izdraielu” (tu iarasi scri ungureste), eu chiar ma intrebam daca tu ca bun strateg nu cumva ti-ai sapat propria groapa ca vei avea foarte curind nevoie de ea.

digital 01-06-2013 - 18:13

adicătelea, jizii au liber la gropi comune ?!

haril 01-06-2013 - 23:33

Digital,in 1948 toate tarile arabe au atacat statul nou format,in mod legal,numit Israel.Cum toti cei,care zdruncinau faldurile verzi nu posedau un ecuson de identificare,cei morti ,care in treacat fie spus,sunt prea putini pentru tapajul pe care domniile voastre il faceti (60 morti) nu au fost mai multi decat evreii ucisi de hoardele cotropitoare arabe.Stiu,voi ati fi dorit o masacrare a restului de evrei scapati din Holocaust,dar Dumnezeu s-a opus dorintelor voastre ne-inplinite,ba chiar mai mult,i-a facut invingatori pe israeliene in toate razboaiele,care au urmat.

Tache 02-06-2013 - 00:10

Haril, in iunie 1941, din cartierele evreiesti ale Iasiului, evreii au tras in soldatii romani si germani, care se pregateau pentru ofensiva. Au urmat represiuni militare impotriva combatantilor evrei, teroristi dupa legile razboiului, care nu purtau nici uniforma si nici ecuson. Au fost ucisi cateva zeci de evrei.

Exagerarile evreiesti, cum ca au murit 10 mii sau 15 mii de evrei, nu au fost inteligente. Uite, acum se tot dezgroapa cadavre si asta nu este in avantajul evreilor.

Erwin.de 02-06-2013 - 09:13

Romanii au fosst mai antisemiti decat inteligentul popor german care a fost atatat de hoardele romane sa ucida pe evrei si tigani.
Israelul este azi tara evreilor pe veci castigate prin dreptul lor legitim,lupte grele impotriva arabilor care au pierdut si vor pierde toate razboailel impotriva lor.
Dece idiotilor,imbecililor,fascistilor,legionarilor,nu aruncati o privire in Siria unde razboiul fraternicid in frunte cu PM Asad au omorat pana azi 110000 civili arabi si zi de zi continua macelul,la fel si in Irak si Afganistan.
Hai sictir bestilor,mie rusine ca am fost in Romania…..

b.d. 02-06-2013 - 11:37

Mai incerc o data sa pun comentariul.
Sper ca de data asta va apare, chiar daca nu sunt in ton cu vocabularul suburban cu care v-ati obisnuit cititorii…
Sau poate nu convine continutul ?

Tache, asta-i propaganda antisemita legionara prin care se vrea acoperirea crimelor impotriva populatiei evreiesti…

Putina logica, cum se poate crede ca evreii aveau arme ?
”Combatanti evrei” ii numesti tu pe amaratii adunati din case si de pe strada ?
”Cateva zeci de evrei au fost ucisi” ? Nu, zau !?
Nici o exagerare, exista dovezi si documente :

http://adevarul.ro/news/societate/video-amintiri-masacrul-evreilor-iasi-1_50ad9e047c42d5a663983421/index.html#

Si cand spui ca ”acum se tot dezgroapa cadavre”, da, ai dreptate !
Te refereai probabil la groapa comuna descoperita la Popricani ?
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/socant-16-schelete-umane-descoperite-intr-o-padure-de-langa-iasi.html

Acele schelete de care se pomeneste in articol, (si de care aud acum pt. prima oara – interesant de unde s-a scos stirea asta), daca-i adevarat, nu au fost a unor persoane duse intr-o padure si ucisi miseleste cu un glonte in cap. Si probabil cum ”se purta” pe vremea aia, pusi sa-si sape si singuri groapa.
Sunt probabil, ucisi in lupte de strada, in zile in care existau victime din amandoua partile…
Si ingropati in cimitir, nu aruncati ca niste caini, cum s-a procedat cu evreii.

Asa ca, repet, in cazul in care stirea este adevarata, nu vad unde este vreun dezavantaj…

De ce oare nu-si vad unii barna din ochii lor ?

Iar ca sa fie mai clar tuturor, celor care cred ca ce s-a intamplat la Iasi sunt ”exagerari”, asa cum vrea d-ul Tache sa convinga, exista si poze din acele zile :

http://www.pogromuldelaiasi.ro/galerii-foto/galerie-curtea-chesturii/

http://www.pogromuldelaiasi.ro/galerii-foto/galerie-trenurile-mortii/

urbos 02-06-2013 - 13:05

Dar voi nu aveti tara, sinteti niste animale, trib nomad de paraziti. Sa guiti despre civilii din Siria, cand neamul tai de scelerati are ca ocupatie de baza asasinarea femeilor si copiilor, e culmea nesimtirii. Chiar n-ai pic de jena sobolane?

digital 02-06-2013 - 14:04

În întreaga istorie a tuturor popoarelor există o zicală străveche care spune oarecum asemănător același lucru: la vremuri grele, e nevoie de bărbați adevărați. La fel și în cazul nostru, al românilor, de multe ori în vremurile dificile, am avut parte de bărbați adevărați care să-și ia soarta în mâini, a lor și a celor care i-au urmat, și să scrie istoria. Sunt mulți care au rămas necunoscuți, alții au intrat în panteonul eroilor români, unii cunoscuți, alții uitați. Numele lor sunt întipărite pe socluri, plăci memoriale, au nume de străzi sau instituții. Nu avem cum să nu ne amintim de ei, sunt nume care au făcut istorie, și sunt instituții sau străzi care ne amintesc de asta: Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Alexandru Ioan Cuza, Ferdinand etc. Aceștia au făcut multe pentru neamul românesc, unii au avut o soartă tragică, dar numele lor a rămas înscris în memoria românilor ca și eroi ai unor timpuri dure, când s-au ridicat și au făcut față vremurilor, i-au inspirat și condus pe români în luptă împotriva dușmanilor mult mai numeroși, au învins sau au fost învinși, dar au rămas în memoria românilor ca și adevărați lideri, ca și exemple de urmat pentru alte vremuri grele ce vor veni. Și care au venit și vor veni, fie că ne place sau nu.

Totuși, în istoria noastră există un personaj tragic și eroic care se ridică la nivelul celor mai sus menționați, dar nu are numele înscris pe bulevarde sau străzi, nu sunt instituții sau școli care să-i poarte numele, nu este amintit în cărțile de istorie ca și un erou al neamului său. Nu are nici măcar un mormânt unde să i se pună o floare din când în când, nu are nimic în afară de amintirea câtorva conaționali care se încăpățânează să-l considere erou al neamului românesc. Fiindcă chiar asta a fost, un erou al neamului românesc, a trăit ca un erou, a luptat ca un erou și a murit ca un erou. A murit ca un erou adevărat, fără să ceară nimic în schimb, a ridicat brațul în fața plutonului de execuție și a strigat: „Trăiască România!”

Nu, nu este o legendă, nu este ceva inventat, este un om adevărat care și-a dedicat viața și moartea României, iar numele lui este Ion Antonescu. Adulat între anii 1940-1944, hulit în perioada comunistă, controversat în perioada post-comunistă, acesta este mareșalul Ion Antonescu, o personalitate militară românească de prim rang, care s-a evidențiat din timpul primului război mondial ca și șef de stat major al viitorului mareșal Prezan, autorul multor planuri de luptă pentru armata română care s-au concretizat în mari victorii, dar prea puțin cunoscute și recunoscute astăzi.

Când Moldova stătea sub amenințarea bandelor bolșevice care urmăreau asasinarea primului ministru Ion I. C. Brătianu și arestarea regelui Ferdinand pentru a proclama Republica Bolșevică Română la finele anului 1917, la ședința de guvern din ajunul Crăciunului când unii membrii guvernului își dădeau demisia de frica bolșevicilor ale căror sloganuri se auzeau sub ferestrele palatului din Iași unde se ținea ședința, atunci când generalul Prezan a pus pe masă planul de contracarare a mișcării bolșevice, câți știau că aceste planuri de acțiune au fost concepute de un maior din statul major al generalului Prezan, un necunoscut pe atunci pe nume Ion Antonescu? Iar aceste planuri puse în aplicare au avut drept rezultat alungarea trupelor bolșevizate ruse peste Prut, uneori prin luptă, fără această acțiune unirea cu Basarabia din 23 martie 1918 fiind practic imposibilă?

În 1919, în râzboiul româno-ungar, generalul Mărdărescu respinge atacul ungar peste Tisa și trece la contraatac, trecând Tisa pe la Tisza-Bo, în prezența regelui Ferdinand. Soldații români trec voioși podul de vase, însuflețiți de prezența suveranului, mergând mai departe pentru a ocupa prin luptă Budapesta la 4 august 1919. Dar există un eveniment uitat de istoriografie. Regele Ferdinand îl observă pe Antonescu stând modest de o parte. Se duce la el, îl îmbrățișează, apoi îi pune pe piept propria decorație, Ordinul Mihai Vireazu, spunându-i că acest rezultat este datorat lui, până la urma planurile contraatacului românesc erau concepute tot de acest Ion Antonescu.

Timpul a trecut, dar vremurile veneau tot mai grele. Ion Antonescu a conceput un memoriu care a fost folosit la negocierile de pace de la Paris, precum și un altul destinat regelui Carol al II-lea despre dotarea precară a armatei în pragul următorului război mondial. Carol l-a închis într-o mănăstire, dar în 1940, după rapturile teritoriale, Basarabia, nordul Bucovinei și nordul Ardealului, l-a chemat ca și salvator și om providențial. La vremuri grele, e nevoie de bărbați adevărați. Faceți un exercițiu de imaginație, deși e imposibil, dar gândiți-vă doar o clipă cum ar fi fost dacă România ar fi avut la cârmă atunci unul dintre politicienii din ziua de astăzi!

De aici, din 6 septembrie 1940, după ce a forțat abdicarea lui Carol al II-lea, de când a obținut puterea în stat, încep polemicile dintre apărătorii și detractorii lui Antonescu. De la 6 septembrie 1940 și până la 23 august 1944, fiecare gest și ordin al lui este analizat, criticat sau lăudat, uneori cu prea multă pasiune și prea puțină logică și reflecție asupra cadrului internațional sau mobilurilor din spatele unei decizii sau alteia. Unii susțin că au fost făcute în interesul României, alții că nu, dimpotrivă. Va fi nevoie de calm și o dezbatere serioasă, atât asupra lucrurilor bune, cât și asupra greșelilor. Dar nu am văzut pe nimeni care să arunce vreo urmă de îndoială asupra meritelor sale anterioare preluării puterii.

De aceea, măcar pentru ziua de azi, 1 iunie 2013, când se împlinesc 67 de ani de la executarea sa, putem amâna controversele, amintindu-ne mai degrabă că a murit ca un adevărat român care și-a făcut datoria. Îmi amintesc de relatarea unui fost deținut politic care vorbea despre modul cum a fost formată Divizia „Tudor Vladimirescu” din prizonieri români considerați suficient de îndoctrinați politic pentru a lupta alături de ruși. Chiar Ana Pauker făcea propagandă cutreierând lagărele pentru înscrierea prizonierilor români. Au fost unii care au aceptat doar pentru condiții mai bune față de cele din lagăr și pentru a se putea întoarce mai repede acasă. Pentru a testa fidelitatea acestei divizii, rușii au pus-o să lupte împotriva trupelor române de pe front. Au fost șase ofițeri care au refuzat categoric, iar rușii i-au pus în fața plutonului de execuție. Cei șase ofițeri au murit strigând „Trăiască România!” Nu am găsit încă confirmarea acestui episod și nici numele celor șase ofițeri români, dar dacă este real, exemplul este grăitor.

Un fapt este adevărat, în fața plutonului de execuție, Mareșalul Ion Antonescu a strigat Trăiască România!

Cristian Negrea

Caragiale 02-06-2013 - 15:26

@digital,

Dovedesti ca esti un bun cunoscator al istoriei tarii (impreuna cu Tache si urbos). Voi stiti prin ce-au trecut stramosii nostri si cine i-a facut sa sufere.

Va ramane vesnic vie, pentru constiintele, voastre imaginea „evreilor” traversind Dunarea cu sutele de mii pentru a trece prin foc si sabie Tara Romaneasca si Moldova. Nu sint uitate, de fel, nici convoaiele celor prinsi (femei, fecioare si copii), pornite in robie la Ierusalim si nici jaful si impilarea de secole l-a care i-au supus ovreii pe bietii crestini valahi si moldoveni. Nici pe martirul Constantin Brancoveanu si ai sai copii, care, refuzind sa treaca la iudaism au fost decapitati pe celalalt mal al Bosforului… in Tara Israelului.

Haituindu-i pe evrei si pe complicii lor, constiintele voastre neadormite cinstesc, azi, numele si memoria lui Mircea cel Batran si Vlad Tepes, lui Mihai Viteazul si Stefan cel Mare – cei care, de la Rovine la Nicopole, si de la Podul Inalt la Calugareni, i-au facut pe „ovrei” sa afle, indiferent ca se numeau Baiazid, Murad, Mahomed sau Mehmet, ca numai „codrul e frate cu romanul”, dar nu si ei.

Tot voi sinteti cei care nu uita ca romanii i-au primit pe evrei in universitati, cu ani buni inainte de ’89, sa invete carte la Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Dar ji danul tot ji dan! După ’90, evreii si-au dat arama pe fata si au multumit la fel cum au facut-o si inaintasii lor. Nassar, Wael el Ghadban, Kamel Kader, Zaher Iskandarani, Omar si Mohamad Hayssam, sint doar cativa dintre evreii sirieni si iordanieni care au jefuit la greu statul roman in anii ’90 si la începutul anilor 2000. Curios, atunci nu le-ati pus mana in gat celor care s-au vindut evreiilor.

urbos 02-06-2013 - 16:59

Asa este, iar la lista leprelor antiromanesti se pot adauga: Ana Pauker, Silviu Brucan, Mihai Roller, Teohari Georgescu, Alexandru Nicolschi, Leon Tismeniski etc etc, pana la canaliile Vizel, Ioanid, Patapievici… Bestii vechi si noi.

Antibasistul 02-06-2013 - 19:35

Zi sas prost Ewin, si trage apa la WC!

digital 02-06-2013 - 19:57

Caragiale
02-06-2013 at 15:26

păi cam da, deoarece românii mai au și o groază de eroi, că dacă stau și ți-i înșir ai să pierzi cina și rămâi nehrănit în seara asta, pe când jizii tăi, de fapt adunătura aia fără de țară și care se raportează mereu la niște tăblițe, are vreun erou, care a făcut ceva real, înafară de scornelile alea bune de adormit copii???!!!

Antibasistul 02-06-2013 - 12:09

Motivul: era antisemit.

tomi 02-06-2013 - 18:12

Antibasistul
02-06-2013 at 12:09 Motivul: era antisemit.

al doilea motiv: era antibashina.

Antibasistul 02-06-2013 - 19:57

Sint antisemite postarile lui Tomi, b.d., UnUL, țiganul Parpa…, Gisela, Haril…, pentru ca provoaca ura impotriva evreilor, in intreaga lume!!!.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-06-2013 - 20:01

N E B U N U L E .

Erwin.de 02-06-2013 - 20:18

Paiata dementa,bufon platit….bolnav psihic.
Cine da doi bani pe tine,poate doar adminul
cotidianului…..

UnUL 02-06-2013 - 20:32

Tu ești chiar în halul ăsta de idiot sau doar te prefaci? Așa niște aberații nu am mai citit de mult.

UnUL 02-06-2013 - 20:33

Evident, postarea mea de mai sus se adresa Antibăsistului.

carpa ciuhu 02-06-2013 - 21:26

Corect.Apropo, ma-ta mai rage din cosciug?

digital 02-06-2013 - 13:12

nu sunteți cu nici măcar un micron mai buni decât cei pe care-i considerați antisemiți, doar în mintea și cultura voastră faceți abstracție de lumea care vă înconjoară, la fel cum face oricare altă cultură diferită de voi!, la rându-i!
iar a crede că lumea întreagă este atât de îngustă încât să nu sesizeze aceste lucruri, vă va afunda și mai tare în abisul acutizării diferendelor pe care le creați cu mânuțele voastre !

urbos 02-06-2013 - 13:28

Nu ca nu sint mai buni, sint niste canalii.

UnUL 02-06-2013 - 13:31

Degețico, ai devenit brusc filosoafă ! Nu-ți mai debita aberațiile, că mi s-a făcut deja părul permanent citindu-le !

tomi 02-06-2013 - 17:59

digital =urbos=sobru=us=sandudobre, imbecili de un primitivism specific neanderthalian, crescuti in orfelinatele comuniste, progenituri ai unor familii depravate de betivani si criminali care i-au abandonat la poarta maternitatii sau la intrarea in orfelinat. Au crescut fara sentimente, cunosc un singur limbaj, la urii, invidia este ciuma care-i roade zi si noapte, normal ca-i urasc si-i invidiaza pe cei care-s de o suta de ori mai buni, mai inteligenti decit ei si care au nivelul de trai de o mie de ori mai bun, traind intr-o tara infloritoare ca Israelul.

digital 02-06-2013 - 18:07

tomi
02-06-2013 at 17:59

fii tolerant, canalie !

UnUL 02-06-2013 - 18:25

Tu vorbești de toleranță, animalule ieșit din noaptea epocii de piatră?

carpa ciuhu 02-06-2013 - 21:06

Corect.Destinul vostru implacabil e sa fiti starpiti.

tomi 02-06-2013 - 17:33

Tache in pi7da matii au tras evreii in armata romana, evreii au pierit cu milioanele in al doilea razboi mondial chiar pentru faptul ca nu luasera armele in miini, insasi religia interzicea evreilor utilizarea armelor.Evreii erau atita de naivi in acei ani 1930-1940 ca incredea lor in autoritati si in legalitate ii facea sa creada ca nu vor pati nimic, legea le apara vietile. Abia dupa Holocaust si infiitarea statului Israel evreii au inteles ca supravietuirea este legata de puterea militara si nu de rugaciuni la Dumnezeu. Toate rugaciunile nu au salvat de masacrele voastre 6 milioane de evrei, da voi si fatii vostri,strabunii vostri fascisti,camarazii vostri in ideologie, parintii vostri blestemati.Veti da socotela va asigur ca nimeni nu va scapa nepedepsit.
In Iasi in pogromul legionar au fost ucisi in mod barbar 12.000 de evrei, civili si neinarmati, copii, femei, batrini, pentru simplul motiv ca erau evrei. Si acu sa fi blestemat tu si mortii tai din groapa iar familia ta sa putrezeasca de vii, esti un imbecil care nu are dreptul sa mai prinda viu nici ziua de miine, TACHE BESTIE.

urbos 02-06-2013 - 17:36

Baga-ti milioanele alea in cur animalule, ca nici nu erati atatia.

Tache 02-06-2013 - 18:13

Blestemat sa fii tu, tomi, cu tot neamul tau de vipere, scorpioni si sacali !!!!!

Sunteti alesi de Dumnezeu, iar Dumnezeu va da un exemplu in privinta voastra, animale insetate de sange nevinovat de copil crestin, ce sunteti.

In anul 2013 sunteti singurul popor din lume care nu vrea sa renunte la canibalism, din considerente religioase !

Fie ca blestemele si urgiile sa cada asupra celor care le merita !!!!!

UnUL 02-06-2013 - 18:24

Tache, tu ești cam bolnăvior la cap. Aberezi la modul absolut. Chestia cu „canibalismul” este de un ridicol fără margini.

Tache 02-06-2013 - 18:49

”În 1710, de pilda, la Targu Neamt au fost linsati 5 evrei si pusi în lanturi alti 22, pe motiv ca ar fi ucis un copil crestin: “caci le trebuie lor sange de Pasti”. Este cea mai veche atestare documentara a unui astfel de caz în arealul românesc.”
Asemenea fapte se intampla si in anul 2013, de unde si scandalul carnii de cal, pentru a spori vigilenta asupra fluxurilor alimentare.

http://www.ioncoja.ro/amestecate/minti-intruna-oistene/

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-06-2013 - 18:56

PRO’sTache GUNOI GARANTAT ,impreuna cu

GUNOIU ion coja care a FALIMENTAT BANCA

DACIA FELIX , de …nadejda !
GUNOAIELE ROMANIEI !

Tache 02-06-2013 - 20:27

@ Parpanghel

Si Sfantul Simon din Trent are legaturi cu domnul Ion Coja ?

Tridénti pássio sancti Simeónis púeri, a Judǽis sævíssime trucidáti, qui multis póstea miráculis coruscávit.

In Trent, martirajul baietelului Sfantul Simon, care a fost omorat in mod barbar de catre evrei, dar care dupa aceea s-a bucurat de gloria a multor minuni.

https://www.google.com/search?q=st.+simon+of+trent&biw=1024&bih=749&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cX6rUY6QGZKq4APw1ICIAg&sqi=2&ved=0CD4QsAQ

Tache 02-06-2013 - 20:57

tomi dixit : ” Abia dupa Holocaust si infiitarea statului Israel evreii au inteles ca supravietuirea este legata de puterea militara si nu de rugaciuni la Dumnezeu. Toate rugaciunile nu au salvat de masacrele voastre 6 milioane de evrei… ”

Evrei piosi rugandu-se la Dumnezeu…… (alerta ! este ironie….paranteza necesara pentru unii forumisti si forumiste ).

http://www.google.com/imgres?sa=X&biw=1024&bih=749&tbm=isch&tbnid=aFy3W61awsmxlM:&imgrefurl=http://traditionalcatholic.proboards.com/index.cgi%3Fboard%3Dvatican2%26action%3Ddisplay%26thread%3D121&docid=wPqort5d-NlP0M&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_Cx5YSp-ghS8/TD4L6_Ax3JI/AAAAAAAAGKM/_9BL-0Hrc98/s1600/blood-libel-cannabalism.bmp&w=647&h=479&ei=PIarUbPzEPXK4APN54HwBg&zoom=1&ved=1t:3588,r:48,s:0,i:235&iact=rc&dur=431&page=3&tbnh=148&tbnw=200&start=36&ndsp=20&tx=107&ty=61

tomi 02-06-2013 - 21:19

Tache
02-06-2013 at 18:13

…………………………….

Fie ca blestemele si urgiile sa cada asupra celor care le merita !!!!!

=-=-=-=-=-=-=
Da TACHE BLESTEMAT SA FI IN VECI TU SI FAMILIA TA. De neam sa ma fereasca Dumnezeu sa zic ceva rau, romanii sint unul din cele mai bune si credincioase popoare, toleranti si cu iubirea celui de-aproape asa cum zice Biblia. Tu bestie nu ai nimic comun cu romanii, esti un imbecil aparte ceva corcitura de tatar cu vreun rus, neam de neamul tau nu au fost romani.
Deci fie cum zici tu bestie, sa fie lovit de trasnet cel care merita, Dumnezeu sa dea ce ai spus, sa arda-n focurile iadului cine merita, sa nu mai poti dormii in veci, cosmarele sa-ti faca viata un infern, sa moara in chinuri tot ce ai, tot ce iubesti sa se stinga, mortii tai sa se tavaleasca in groapa de focurile blestemelor, celor 6 milioane de victime masacrate de cei ca tine imbecilule, si carora nu le dai linistea somnului de veci, cuvintele tale sa-ti arda limba, in veci sa nu mai vezi si sa nu mai poti vorbi, doar sa auzi urletele mortilor, satana.

Tache 02-06-2013 - 21:51

Pe vrăjmaşul meu tomi pune-l sub stăpânirea unui om rău, şi un pârâş să stea la dreapta lui! Când va fi judecat, să fie găsit vinovat, şi rugăciunea lui să treacă drept un păcat! Puţine să-i fie zilele la număr, şi slujba să i-o ia altul!Să-i rămână copiii orfani, şi nevasta sa văduvă! Copiii lui să umble fără nici un căpătâi şi să cerşească, să-şi caute pâinea departe de locuinţa lor dărâmată! Cel ce l-a împrumutat, să-i pună mâna pe tot ce are, şi străinii să-i jefuiască rodul muncii lui! Nimeni să nu mai ţină la el, şi nimeni să n-aibă milă de orfanii lui!Urmaşii lui să fie nimiciţi, şi să li se stângă numele în neamul următor! Nelegiuirea părinţilor săi să rămână ca aducere aminte înaintea Domnului, şi să nu se şteargă păcatul mamei lui! Domnul să-i aibă totdeauna înaintea ochilor, ca să le şteargă pomenirea de pe pământ, pentru că nu şi-a adus aminte să facă îndurare, pentru că a prigonit pe cel nenorocit şi pe cel lipsit, până acolo încât să omoare pe omul cu inima zdrobită! Îi plăcea blestemul: să cadă asupra lui! Nu-i plăcea binecuvântarea: să se depărteze de el! Se îmbracă cu blestemul cum se îmbracă cu haina lui, îi pătrunde ca apa înăuntrul lui, ca untdelemnul în oase! De aceea, să-i slujească de veşmânt ca să se acopere, de încingătoare cu care să fie totdeauna încins! Aceasta să fie, din partea Domnului, plata vrăjmaşilor mei, şi a celor ce vorbesc cu răutate de mine!

tomi 02-06-2013 - 22:11

Tache bestia satanei, ai vorbit frumos acum, mergi de-ti sapa groapa ca te prinde noaptea cea lunga si nu ti-ai pregatit culcusul.
Tu blestematul blestematilor, fiu de catea turbata, blestemul meu este al celor 6 milioane de victime masacrate de creaturi paranoice ca tine, blestemul meu vine de pe Pamintul Sfint, uite piciorul meu este pe nisipul unde a pus piciorul Hristos, sa vedem daca te mai scoli miine in zori, si spune-mi ce ai visat imbecile.

Tache 02-06-2013 - 22:34

tomi, acum pot sa incep sa joc la Loto !

Lupu Ardelean 02-06-2013 - 12:41

In razboiul din 1948 , au murit 6000 de evrei, dintr-o populatie de 600000.

urbos 02-06-2013 - 14:09

Putin, foarte putin.
(e o replica intr-o reclama, unde-i problema?)

tomi 02-06-2013 - 18:03

reclama se refera la pi7da matii scoasa la licitatie publica?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-06-2013 - 18:51

…aka kaTU urboase….

Nasol moment,mishto koliwa!
Dante parca era numele sub care
I-ti turnai colegii, dar apare si ofiterul
La care erai TURNE sol,sandudobre!

TURNATOR la 18 ani !

carpa ciuhu 02-06-2013 - 21:53

Corect.Taci ma starpitura cu retardatu tau. Imbecilule.

UnUL 02-06-2013 - 14:42

De ce te superi pe Parpaghel? Pentru că spune adevărul ?

Lupu Ardelean 02-06-2013 - 12:50

Mi-a disparut comentariul dar a disparut si Sobru…

tomi 02-06-2013 - 18:06

Doamne ajuta !!! (ma referam desigur la Sobru…)

tomi 02-06-2013 - 17:17

@HARIL, domnul meu, nu ti-am citit postarea doar acum dupa ce i-am raspuns bestiei de Teo, vezi asemanarea intre ce ai scris dumneata si ce am scris eu,pe onoarea mea ca am ramas surprins de felul asemanator al mintii normale, al gindirii logice. Vreau sa intelegi domnule, aici zac niste bestii fasciste care nu mai au vindecare, am repetat de zeci de ori vindecarea lor se face cu o tableta speciala de calibru 9 mm de uzi.

urbos 02-06-2013 - 17:20

O sa ai parte de foc si pucioasa sobolane. Impreuna cu tot neamu. Nu te-ai inrolat inca parazitule?

digital 02-06-2013 - 17:26

ce să se înroleze, ăsta-și trage prima dată-n picior !

tomi 02-06-2013 - 18:16

te asigur ca din picior va ricosa in capul tau. Nu scapati voi, pui de lei, va aduc ficatii in valiza in Tel Aviv sii donez la transplant la gradina zoologica, sint doi cimpanzei la Safari care necesita ficati noi.

carpa ciuhu 02-06-2013 - 20:51

Corect.Mai hagede, m-ai zapacit rau, astazi am astenie de primavara, ora doua va fi unu la toamna acu vice-versa, io sunt cam tulburat ca coorva de maicamea veni astazi de la servici fara nici un leu, cica nimeni n-a invitat-o la wc in gara unde face peronul. Asa ca diseara maninc rabdari prajite.

digital 02-06-2013 - 17:31

normal că n-ai citit-o dacă deja era postată de tine !
imbecil mai poți fi, făcând pe prostul dovedești că chiar, ești !

tomi 02-06-2013 - 18:11

bestie, tu ai inteles ce vrei sa zici, ca eu nu, ma boule, invata odata ca ortografia si sintaxa limbii maghiare difera de cea a limbii romane.Zi tu tataie asa-i ca primele patru clase le-ai facut in limba maghiara?

Antibasistul 02-06-2013 - 19:50

Postare antisemita!!.

carpa ciuhu 02-06-2013 - 20:12

Tache vad ca informatiile tale continua sa provina din renumita sursa islamica terorista ==iran press tv==. Este o sursa foarte bine organizata. Ahmed din iad sta linga reporterul sef si dicteaza informatiile in mod clar si ordonat asa cum crede el ca ar dori sa fie. Si creaturi imbecile, paranoice si bovine ca tine Tache scum-pule stau cu pumnii inclestati de emotie citind rindurile dictate de marele conducator al iranului, lacrimile tale curg siroaie de emotie iar din cind in cind mai tragi cite o ejaculare ca la femei tot nu mai poti

carpa ciuhu 02-06-2013 - 20:54

Corect.Nu vezi ca schizofrenicul asta si alti ji dani scriu in locul altora? Asta-i boala basista.
Si imi bag soola in scoafa batrina ca ma lasa flamind toata noaptea.Blestemata fie baba si sa-i moara in chinuri toti copii. PTTIUU oi fi si eu al ei? hehehe.. afurisita batrina, zice ca n-a avut clienti dar gasii in chilotii ei o sutica de lei…

carpa ciuhu 02-06-2013 - 21:01

PNL este doar o adunatura de taraturi, fara nici o legatura cu democratia. Aceste lepre, slugi ale dictatorului, infractorului si tradatorului Antonescu, au sustinut regimul securist, regim care a gasit, cu pretul vanzarii de tara,

Antibasistul 02-06-2013 - 21:48

Astea trei postari de sus ale cirpei c. sint ale evreului Tomi!

carpa ciuhu 02-06-2013 - 21:50

Corect.Digitale vad ca ai o predilectie in a baga in seama toti retardatii. Ce-ai?
Asta e complet dus, ce sa discuti cu schizofrenicu asta? D-alde pielea poolii ca asta, unul , boratura de tigan, cel mai bine e sa nu-i bagi in seama, astia intra pe forum tocmai d-asta, sa ii bage cineva in seama, sint niste ratati cu probleme psihice. Chiar n-are sens. Sint alti musterii potriviti pentru distractie, astia insa sint total inutili. Iar daca-i bagi in seama, atunci nu se mai opresc.

Antibasistul 02-06-2013 - 14:50

Nu publica minciunile blestemele, injuraturile, jignirile tale!

carpa ciuhu 02-06-2013 - 21:29

Corect.Scrie ma animalule cu un singur nick. Cacat pocait..

Antibasistul 02-06-2013 - 22:00

Repet la voi primitivilor alfabeti ce sunteti, uite ce frumos scriam la voi:
Antibasistul
02-06-2013 at 19:57

Sint antisemite postarile lui Tomi, b.d., UnUL, țiganul Parpa…, Gisela, Haril…, pentru ca provoaca ura impotriva evreilor, in intreaga lume!!!.
Ce mai vretyi io sunt antisemit la voi?

Antibasistul 02-06-2013 - 22:02

Evreul Tomi a postat sus, cu numele meu!

tomi 02-06-2013 - 22:19

Ma poetule, vad ca fixul tau este tare. Roaga ma si tu pe cineva sa te imprumute cu vreo 300 de lei la o saptamina de sanatoriu mintal, poate te mai linistesti. Altfel zau ca nu te vad bine, tot la doua postari prezinti repertoriul tau fix, sti, din pacate este exact modul de manifestare al schizofreniei.

Antibasistul 02-06-2013 - 22:36

Adevarul te supara tov. Tomi!

UnUL 02-06-2013 - 22:58

Tu vorbeși de adevăr, antibăsistule, care torni pe forum hârdaie de minciuni, de claomnii și de i m b e c i l i t ă ț i?

Antibasistul 02-06-2013 - 23:17

UnUL, io nu-s hoț infect ca tilharii basisti si ca Tomi!
Nu am multe nume pe Net, ca voi Satanelor!

Antibasistul 02-06-2013 - 23:22

UnNUL, nu esti sanatos la cap, ca toți basistii, sau imbecil, ca ei, sau mare escroc ca ei, sau toate la un loc!!

UnUL 02-06-2013 - 23:29

Ferește-te de generalizări pripite: sunt semn de dogmatism (citește „talibanism”) și de p r o s t i e. Eu nu am afirmat niciodată că TOȚI antibăsiștii sunt i m b e c i l i (deși s-ar putea să fie așa).

UnUL 02-06-2013 - 23:26

Vezi că o iei din ce în ce mai rău pe aratură, împumutând un limbaj care amintește de cel al Inchiziției. Revino-ți, Savonarola, până nu e prea tîrziu (sau deja este?)!
P:S. Nici eu nu am mai multe nume.

UnUL 02-06-2013 - 22:52

Și tu sub câte nume postezi și câte nick-uri șterpelești?

Gisela 02-06-2013 - 18:41

Ziua veche triumfa e de admirat!!!!!
D-le Erwin.de ,subscriu la postarea dvs. cu mentiunea ca a fost o gresala mare a Germaiei Hitleriste care in loc sa se ocupe de un razboi im potriva Comunismului lui Stalin,s-a axat pe crima de razboi rasist impotriva evreilor si altor natii neAriene.Evreii din Germania l-au ajutat pe Hitler in speranta promisiunii intoarcerii lor in Tara sfanta azi Israel.Evreimea Germana a fost o colectivitate inteligenta,intelectuala cu capete luminate precum Einstein si altii,protejandu-i ar fi castigat razboiul,azi ar fi fgost o altfel de fata a lumii.La romani nu poti avea pretentii ei nu au acelas fel si aceasi structura cu germanul,ei au fost o majoritate neomogena cu o doza minora de cultura si cu un caracter rasist antisemit,mandri pentru nimic,buni manelisti,hoti si criminali la drumul mare.
Asta mai este si azi si priviti cu antipatie in intreaga Eurropa.Se fura in tara pe capete,li-se falfaie de popor dar au grija altora.Romania
merge pe o panta de progres in coborare,au furat fondurile UE si cu greu au facut o autostrada Vest-Est doar de 50km.Populatia e in saracie dar stiu sa urle pe Internet JIDANII,in loc sa invete dela ei ce este patriotism,progres,stiinta ….invidie,ura si antisemitism prostesc primeaza acolo in frumoasa Romanie,nuuuu progrfesul…daaa migratia si fuga din Romania..

Gisela 02-06-2013 - 18:53

Felicitari ZIUA VECHE<VECHE SI PENIBILA!!!

Caragiale

02-06-2013 at 15:26

@digital,

Dovedesti ca esti un bun cunoscator al istoriei tarii (impreuna cu Tache si urbos). Voi stiti prin ce-au trecut stramosii nostri si cine i-a facut sa sufere.

Va ramane vesnic vie, pentru constiintele, voastre imaginea “evreilor” traversind Dunarea cu sutele de mii pentru a trece prin foc si sabie Tara Romaneasca si Moldova. Nu sint uitate, de fel, nici convoaiele celor prinsi (femei, fecioare si copii), pornite in robie la Ierusalim si nici jaful si impilarea de secole l-a care i-au supus ovreii pe bietii crestini valahi si moldoveni. Nici pe martirul Constantin Brancoveanu si ai sai copii, care, refuzind sa treaca la iudaism au fost decapitati pe celalalt mal al Bosforului… in Tara Israelului.

Haituindu-i pe evrei si pe complicii lor, constiintele voastre neadormite cinstesc, azi, numele si memoria lui Mircea cel Batran si Vlad Tepes, lui Mihai Viteazul si Stefan cel Mare – cei care, de la Rovine la Nicopole, si de la Podul Inalt la Calugareni, i-au facut pe “ovrei” sa afle, indiferent ca se numeau Baiazid, Murad, Mahomed sau Mehmet, ca numai “codrul e frate cu romanul”, dar nu si ei.

Tot voi sinteti cei care nu uita ca romanii i-au primit pe evrei in universitati, cu ani buni inainte de ’89, sa invete carte la Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Dar ji danul tot ji dan! După ’90, evreii si-au dat arama pe fata si au multumit la fel cum au facut-o si inaintasii lor. Nassar, Wael el Ghadban, Kamel Kader, Zaher Iskandarani, Omar si Mohamad Hayssam, sint doar cativa dintre evreii sirieni si iordanieni care au jefuit la greu statul roman in anii ’90 si la începutul anilor 2000. Curios, atunci nu le-ati pus mana in gat celor care s-au vindut evreiilor

Gisela 02-06-2013 - 18:58

E strigator la cer cum poate fi admisa o postare atat de ireala,super antisemita si cu aberatii de neimaginat.
E o rusine domnilor din Romania si Admini al acestui cotidian online sa se admita postari si atata ura impotriva evereilor.Nu va e frica ca poate sa ajunga aceasta propaganda un bumerang impotriva neamului Roman.Vezi UE azi…..

UnUL 02-06-2013 - 19:16

Doamnă Gisela, e inutil să te enervezi. Aberațiile acestea sunt atât de gogonate încât nu pot trezi decât ilaritate, nu furie sau indigare. Autorul postării se află în plin delir; este evident că a omis să își ia calmantele și să își facă dușurile reci. Cred că numai electroșocurile îl mai pot repune (provizoriu, evident, și pentru foarte scurtă vrteme!) pe linia de plutire.

tomi 02-06-2013 - 21:36

SCUZEE DE INTERVENTIE, DOMNILOR, NOTA ZECE PENTRU CARAGIALE, CU TOATA PRIETENIA SI AMICITIA TREBUIE SA VA ATRAG ATENTIA CA NU ATI CITIT ATENTI POSTAREA LUI CARAGIALE, REGRET CA NU AM FACUT-O IMEDIAT CE L-AM CITIT, ESTE FENOMENAL SI RAU DESTUL CA NU L-ATI INTELES.
Domnul Caragiale este unul de-al nostru, este fenomenal, insa ne-a bagat pe toti in buzunar, nici eu nu sint in stare sa scriu la nivelul domniei sale. Ca amic va implor recititi de doua ori ce a scris dominia sa si cereti-va apoi scuze. O palma mai dura cum a dat domnia sa lui urbos si digital nici unul din noi nu a reusit inca. Pur si simplu am savurat postarea domniei sale, nu mi-asi fi inchipuit ca nu l-ati inteles.
A tras sub centura celor doi in asa hal ca nici de riposta nu au mai fost in stare. Avem unul tare de partea noastra si voi veniti sa-l huiduiti, sper ca va reparati neintelegerea cit de urgent amicilor.

Caragiale 02-06-2013 - 19:18

Doamna Gisela, cu parere de rau dar ati inteles gresit sensul acestei postari umoristice adresata adeptilor marelui istoricean si patriot national Ion Coja (in vocabularul lor evreii sint numit ovrei, ji dovi si ji dani).

Gisela 02-06-2013 - 19:30

Ion Coja isi va incheia zilele cu mitul antisemit,.este o rusine academica,un fals ganditor,aici la Munchen in presa s-a citat protestele si mentionat acest om ca non grate.Nu e bine pentru Romania si romanii de bun calitate,omenie si sufletism.

Antibasistul 02-06-2013 - 19:44

Postare antisemita!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-06-2013 - 20:00

Consider grave aceste rataciri ale lui Ion Coja. Notificare de la Romeo Tarhon
Consider grave aceste rataciri ale lui Ion Coja. Ma lasa perplex garantiile pe care le da el ca in aceasta toamna nu Antonescu va fi cel ales in locul lui Basescu, nu USL va urma PDL, … ci se va ridica nu stiu care Lider Nou- pe care gruparea domnului Coja ii va impune fulgerator. Este absolut penibila aceasta afirmatie, aceste sarje puerile, din partea cuiva care nu a reusit sa adune voturi… nici cit sa cistige un sat. Ioan Rosca

digital 02-06-2013 - 20:08

hai țighane, că ai ajuns să ți-o suougy singur !
hahaha!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-06-2013 - 19:36

Interventia pe BLOG CLAUDIU TARZIU , a unora dintre cei catre TAXEAZA pe ion coja exx. SECRETAR BOB al PCR din cadrul UNIVERSITATII BUCURESTI .

Acelasi personaj sinistru care a fost in gruparea andrei muresanu si care au falimentat banca D A C I A -F E L I X fugind cu banii cetatenilor !

Susţinătorii dlui Coja, care încet încet se dovedesc trădători deopotrivă ai ortodoxiei şi ai neamului românesc, nimic altceva decît nişte naţional-securişti de cea mai proastă factură, n-au suflat un cuvînt despre acest eveniment. Ba au şi postat pe anumite site-uri fotografii cu dl Coja alături de foşti deţinuţi politici, insinuînd susţinerea de care s-ar bucura din partea acestora.

De altfel, dl Coja întreţine de multă vreme relaţii cordiale cu anumiţi foşti deţinuţi politici, care se lasă îmbătaţi de discursul său, ignorînd toate elementele naţional-comuniste şi toate laudele aduse lui Ceauşescu. Dl Coja a reuşit chiar, pe la mijloocul anilor 90, să devină preşedinte al Fundaţiei Buna Vestire – organizaţie cultural-educativă a foştilor deţinuţi politici – şi a încercat să candideze la preşedinţia României din partea Partidului Pentru Patrie, fondat de foşti deţinuţi politici, în majoritate legionari.

Astăzi, foştii prieteni încep să realizeze pe cine au încălzit la piept.

Antibasistul 02-06-2013 - 19:46

Postare antisemita!.

carpa ciuhu 02-06-2013 - 22:03

Ai ceva cu Ion Coja vierme? Explica vierme. Nu guita ca proasta-n targ vierme, ca nu-i rasu tau.
(nu ca as fi vreun fan Coja)

UnUL 02-06-2013 - 22:55

Ioan Coja, fost secretar PCR și neofascist recunoscut, merită tot disprețul oamenilor normali.

urbos 02-06-2013 - 22:57

Vad ca descrii un fel de cariera tipic ji daneasca.

UnUL 02-06-2013 - 23:10

Urbos, dacă vrei să insinuezi că și ultranaționalistul și antisemitul Coja e evreu, ești de-a dreptul hilar.

tomi 02-06-2013 - 21:42

Domnule Caragiale, se pare ca sint singurul care te-am inteles din primul moment,si zau ca esti mare. Se pare ca ne asemanam la stilul opozitiei ironice si de aceea te inteleg perfect. Da-mi voie sa-mi cer scuze in numele celorlati care nu te-au inteles, ai jucat la nivel mare, si zau ca te admir. Inca o data scuze si sint convins ca daca te vor reciti vei fi inteles asa cum ai vrut sa prezinti lucrurile. Sa ai o seara placute domnule, esti bun si ai talent.

digital 02-06-2013 - 21:45

se pare că ești milog și ți-ai tras-o singur!
normal, dacă ești bou !
acu încerci să dregi, busuiocul!
hahaha!

demn de nobelul …ăla al vostru de…kkt!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-06-2013 - 19:24

Gisela ,puikutzo !
Tu nu stii sa citesti …intre RANDURI !

Tu , nu vezi ca insusi CARAGIALE este
Simbolul misthoului romanesc.

Este adevarat ca toate numele citate
Sant de …muciulmani , iar Romanica

A fost invadata de turcii , si mai nou
De IMBECILI gen VERDHani !

digital 02-06-2013 - 19:26

hai marș, că sunteți și tare proști !

UnUL 02-06-2013 - 19:33

….zise digital, p r o s t u l satului.

Antibasistul 02-06-2013 - 21:50

UnUL, ji dan prost si primitiv ca toti ji danii, esti un alfabet prost io stiu ca nici sa scresti nu sti tu bine, vine Allah acabarul sio sa videti voi o sa ardetima o mie de ani in IAD.. PTIUU..

Antibasistul 02-06-2013 - 21:56

Sus a postat evreul Tomi in numele meu!

UnUL 02-06-2013 - 21:56

B o ul e n e, repetă cat vrei prostia asta până faci scurtă la mână; eu tot român rămân (ca sa mă joc puțin cu cuvintele!) Trebuie neaparat sa urmezi un tratament de urgență, căci Alzheimerul tău evoluează galopant. Revin pentru a mia oară : sunt român 100% și limba mea este româna (asta chiar dacă mai vorbesc fluent încă vreo 3 limbi, lucru greu de înțeles pentru unul ca tine, care nu vorbește decât propria sa limbă, și aceea cu greșeli și dispunând pentru asta de un vocabular de maximum 500 de cuvinte, dintre care jumătate sunt înjurături!)

carpa ciuhu 02-06-2013 - 21:20

Corect.Iar esti prost ca noaptea. E o procedura legala ba eczma.
Imbecil patentat, grohai non stop fara sa ai habar, doar ca sa dai niste limbi din lateral Kacaraului . Imputitule.

Antibasistul 02-06-2013 - 21:54

Postarea de sus cu carpa ciuhu este precis a ji danului digital si urbos, ca si ei portreaza pe io ca sint cel cu premiul Nobel si este invidiosi pe mine.
PTIUU ..HUUOOO..

Antibasistul 02-06-2013 - 21:58

Tomi turbatul evreu a inceput sa scrie cu numele meu, iarasi!

Antibasistul 02-06-2013 - 19:56

Sint antisemite postarile lui Tomi, b.d., UnUL, țiganul Parpa…, Gisela…, pentru ca provoaca ura impotriva evreilor, in intreaga lume!!!

UnUL 02-06-2013 - 20:34

@Antibăsistul
Tu ești chiar în halul ăsta de idiot sau doar te prefaci? Așa niște aberații nu am mai citit de mult

Antibasistul 02-06-2013 - 21:51

Adevarul te supara basistule evreu!

UnUL 02-06-2013 - 21:58

Adevărul nu m-a supărat niciodată. Ceea ce mă supără e i m b e c i l i t a t e a.

Antibasistul 02-06-2013 - 21:59

Adevarul e ca ai ghicit, esti imbecil!

UnUL 02-06-2013 - 22:02

Dacă aș fi imbecil nu ar avea de ce să mă supere imbecilitatea; dimpotrivă, m-aș bălăci în ea, așa cum faci tu.

Antibasistul 02-06-2013 - 22:04

Esti imbecil ca toți basistii!

UnUL 02-06-2013 - 23:04

Te cam repeți : iei o frază de nu mai mult de 10 cuvinte – ca să nu ți se încingă creierașul! -, apoi o întorci pe toate părțile, ca Burghezukl Gentilom al lui Moliere (Belle marquise, vos beaux yeux me font mourir d’amour – Belle marquise, vos beaux yeux d’amour mourir me font, etc…); căci mintea ta minusculă nu e capabilă să fete altceva. Stupizenie, nick-ul tău este „antibăsistul”.

UnUL 02-06-2013 - 22:01

În rest, cum spuneam, repetă cat vrei prostia asta până faci scurtă la mână; eu tot român rămân (ca sa mă joc puțin cu cuvintele!) Trebuie neaparat sa urmezi un tratament de urgență, căci Alzheimerul tău evoluează galopant. Revin pentru a mia oară : sunt român 100% și limba mea este româna (asta chiar dacă mai vorbesc fluent încă vreo 3 limbi, lucru greu de înțeles pentru unul ca tine, care nu vorbește decât propria sa limbă, și aceea cu greșeli și dispunând pentru asta de un vocabular de maximum 500 de cuvinte, dintre care jumătate sunt înjurături!)
P.S. Nu e nicio rușine să fii evreuș, așa că dacă aș fi nu aș avea de ce să mă ascund, Dar, „întâmplător”, am doar sânge românesc, cel puțin după informațiile pe care le dețin despre familia mea de câteva secole încoace.

Antibasistul 02-06-2013 - 21:57

Io nu estem antisemit eu nu estem arab, eu vreau sa piara toti ji danii din lume, asta inseamna ca-i iubesc nu-i asa. Ce stiti voi era sa iau premiul Nobel pentru iubirea de ji dani, prostilor, io sint phihoholog, voi stiti asta?

Antibasistul 02-06-2013 - 22:00

Sus a postat evreul Tomi, cu numele meu!

UnUL 02-06-2013 - 22:56

Și tu sub câte nume postezi, penibilitate ambulantă?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult