Acasa InternationalExterne Mitt Romney – candidat oficial al republicanilor pentru Casa Alba

Mitt Romney – candidat oficial al republicanilor pentru Casa Alba

scris de Laurentiu Banches
122 Afisari

La finalul Convenţiei Partidului Republcian din seara de joi, 30 august, Mitt Romney a acceptat să fie desemnat candidat al acestui partid la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc pe data de 6 noiembrie.

Mitt Romney a fost desemnat oficial candidat al Partidului Republican la preşedinţia SUA (foto:daemon.filses.com)

Vizibil emoţionat în momentul convenţiei, Romney a acceptat nominalizarea cerându-le comembrilor de partid să îşi îndrepte atenţia, alături de el, spre un viitor mai bun. Mitt Romney a precizat,conform Agerpres că această candidatură este „o mare onoare şi o responsabilitate încă şi mai mare”, o provocare însă „acceptată”, astfel că pe 6 noiembrie acesta urmeayă să se înfrunte cu actualul preşedinte al SUA, Barack Obama în alegeri.

În discursul său, Romney a încercat să-şi umanizeze imaginea, vorbind despre familie şi despre credinţa sa mormonă. „Aş fi dorit ca Obama să reuşească pentru că vreau ca America să reuşească”, a continuat el, referindu-se la actualul preşedinte şi rivalul său în alegeri, democratul Barack Obama, acuzându-l pe acesta că „promisiunile sale au lăsat locul dezamăgirii şi divizării, ceea ce nu vom accepta”.

Omul de afaceri Mitt Romney s-a angajat să redreseze economia americană şi a prezentat un plan în cinci puncte prin care promite să creeze 12 milioane de locuri de muncă. El a promis în faţa delegaţilor Partidului Republican că „o să vă ajut pe voi şi pe familiile voastre”.

Multimilionarul Romney în vârstă de 65 de ani, fost guvernator al statului Massachusetts între anii 2003 şi 2007, a avut un imens succes în lumea afacerilor dar este lipsit de carismă. El a mai candidat pentru investitura republicană şi în anul 2008, dar atunci a pierdut cursa în favoarea lui John McCain.

2 comentarii

US 31-08-2012 - 14:03

Are mecla de sectant scelerat si redus mintal.

preot vasilescu 31-08-2012 - 23:27

in schimb dumneata excelezi prin inteligenta……..
remarcabil in toate postarile………

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS