Acasa InternationalExterne Statele Unite vor sprijini programul antirachetă „Iron Dome”

Statele Unite vor sprijini programul antirachetă „Iron Dome”

scris de Laurentiu Banches
189 Afisari

Pentagonul doreşte să acorde mai multe fonduri programului israelian antirachetă „Iron Dome”, care are drept scop principal neutralizarea rachetelor din Gaza.

Sistem antiracheta "Iron Dome"

Într-un comuncat citat de Mediafax, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, George Little, a anunţat că „”Departamentul Apărării a discutat cu guvernul israelian sprijinul american pentru achiziţia unor noi baterii ”Iron Dome” şi intenţionează să solicite Congresului o finanţare adecvată în funcţie de nevoile Israelului şi de capacităţile sale de producţie”. În cursul anului 2011, Statele Unite au cheltuit peste 200 de miliaone de dolari pentru dezvoltarea sistemului „Iron Dome”.

Suma a fost folosită pentru a instala în Israel trei baterii Iron Dome”, care din spusele oficialilor americani şi israelieni pe 10 şi 11 martie au interceptat un număr mare de rachete lansate din Gaza. Fiecare dintre bateriile „Iron Dome” are în dotare un radar de detectare şi urmărire, un software de control al lansărilor şi trei lansatoare echipate fiecare cu 20 de rachete de interceptare. Astfel, sistemul permite oprirea în zbor a proiectilelor lansate de la o distanţă de 4 până la 70 de kilometri.

Preşedintele Comisiei forţelor armate din Camera reprezentanţilor, Buck McKeon, a anunţat că după multe presiuni şi momente în care i-au reproşat preşedintelor Statelor Unite că nu susţine mai puternic Israelul, aleşii republicani sunt mulţumiţi de decizia Pentagonului,

15 comentarii

EreticuI 28-03-2012 - 08:23

Pentru o mai buna si obiectiva intelegere a fenomenelor din Orientul Mijlociu recomand filmul „Peace, Propaganda and The Promise Land”.
Poate fi descarcat gratuit prin metoda Torrent de aici: http://isohunt.com/torrent_details/92046481/peace%2C+propaganda?tab=summary.
Subtitrarea o gasiti aici: http://subs.ro/cautare/imdb/9033886/1

urbos 28-03-2012 - 23:03

Ce-i ji dane si asta injura? Mars la spanzuratoare d-aici.

EreticuI 28-03-2012 - 23:21

@ Urbos: insulta si amenintarea sunt expresii / manifestari ale neputintei si frustrarii. Lasati-i sa ma injure, o sa cunoasca in practica proverbul romanesc „apa trece, pietrele raman”.

tomi 29-03-2012 - 00:40

@EreticuI. inca nu ai inteles destul de clar caracterul josnic si diabolic al acestei creaturi ce-si zice urbos si cu secretarul sau digital iar ca valet il au pe ciu huhu.Nu pot vedea motivele urii fara de margini,al vocabularului paranoic de care se folosesc,lasa orice activitate,nu beau si nu maninca,ca de lucrat inca nu au inceput,sint prea tineri, vor sa incapa sa lucreze cind altii vor iesi la pensie,- si se reped cu tot elanul in a lovi in mod murdar in tot ce se leaga de evrei,de ISRAEL de religia iudaica,scot din cenusa pina si victimele Holcaustului, nu au nici un DUMNEZEU,doar pedeapsa de sus i-ar putea aduce un pic la realitate insa sincer sa fiu eu cred ca vor muri cu spume la gura si injurind evreii,este totusi vorba in cazul lor de manifestri ale unor boli mintale ca schizofrenia si paranoia.
cu respect si stima tomi

digital 29-03-2012 - 12:40

tu vorbești,mă securist-nomenclaturist-terorist-tomi,așa zis ofițer…vai de gradele tale…unde le ții mă,ascunse în pantaloni…
ce te fu-te grija ce fac eu?
vezi-ți mă ratane de treaba ta că te dau ăia afară de prin fabrica aia fără acoperiș…
și te prind pe la granița cu România:”Nu mă primiți și pe mine înapoi?!”
milogule ordinar,nu ți-e rușine mă de Țara care te-a născut?!
Nu,că voi nu aveți din astea,cu principii și bunul simțdvoi oar vă milogiți și mituiți!!!!

tomi 30-03-2012 - 01:41

Ce pațiși frate,iarăși te mușcă câinele ăla din mahala cere nu-l mai prind hingherii. Dăi mă și tu in judecată pe cei de la sector că de cât te mușcă javra ceea luași pân acu 60 de injecții antirabice in burtă pân ce vecinii vorbesc deja ca-i fi gravid cu burta umflată de atâta ser.

urbos 30-03-2012 - 01:51

Ba tartane, ia-ti niste zile libere ca nu mai faci fata. Vii dracu sa te ia obosit pe forum si nu dai randament, n-ai inspiratie. Ai o prestatie din ce in ce mai slaba ce dracu. Odihneste-te ca lumea si vino sa ne distrezi dupa aia. Hai ca poti.

tomi 30-03-2012 - 03:14

Să crești mare urbos,mulțumesc pentru laude,vezi că poți fi și amabil.

urbos 29-03-2012 - 05:19

Filmul e de fapt banal, prezinta niste evidente simple pentru orice om normal.
E bun pentru retardati care habar n-au pe ce lume traiesc. D-astia care iau izdraielu in brate de imbecili ce sint. Asta daca nu sint ticalosi.

EreticuI 29-03-2012 - 09:41

Da si nu. Interesant este faptul ca este produs de ovrei dar nu este in favoarea actualei guvernari din israel si accepta sa puna in discutie multi dintre termenii pe care in SUA ziaristii nu au voie sa-i foloseasca. Din spusele unui vecin de-al meu – grec cu cetatenie americana – in SUA daca imbratisezi asemenea opinii (ca cele sustinute in film) poti fi etichetat usor drept terorist, deci filmul este intradevar util pentru publicul larg in care sunt inclusi atat americanii indopati zilnic cu propaganda unei singure parti cat si europenii sau asiaticii care nu sunt foarte interesati de / la curent cu subiectele din Orientul Mijlociu.

digital 29-03-2012 - 12:43

care nu sunt ticăloși,aratămi-i!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 29-03-2012 - 12:06

@ Fratele -meu S E M I T , Tommy: ,,ereticul” este un target mult mai accesibil ,fiind localizat in USA , si unde rasismul este intradevat condamnat. De pe ..torrente poate fi interceptat cu un program adecvat. Check with your IT specialists in the field, you can not find, I personally try. Se pare ca si in coprocultura autohtona exista brese activabile, existand reale posibilitati de extractie a scatofagilor cunoscuti, prioritatea 1 ramane gazeificabilul ,secondat de dementhache si pullifriciu…tachehalale It is found in West Germany, there are excellent conditions for cooperation with authorities! SHALOM

EreticuI 29-03-2012 - 22:53

@ parpanghel: drum bun si cale batuta in cautarile dvs din SUA – cand o sa ma gasiti acolo, va rog sa ma anuntati si pe mine. Banuiam ca sunteti afon in materie de interceptare IT (si torrent), cu postarea aceasta mi-ati confirmat ca sunteti „p`afarist”. Poate va inlocuiti nick-ul, din „printul parpanghel” cred ca ar fi mai potrivit sa faceti „habarnistul agramat care tine mortis sa-si afirme ignoranta”.

digital 29-03-2012 - 23:05

nu-i mai băgați d-le în seamă,eu m-am lămurit,că sunt cu probleme grave la mansardă…
lăsați-i să ”moară ”pe limba lor,nu ai cu cine…..

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 29-03-2012 - 13:50

To DXN: Avetzi ocazia de a valorifica cu maxima eficienta deseurile toxice de sorginte animala, acumulate in timp pe Z V.Ar fi interpretat si ca un gest salutar privind operatiunea de curatenie generala de primavara. Locul va ramane mult mai curat, aerul respirabil si va functiona intradevar ca o veritabila ,, POIANA lu’H …IOCAN”. Meditati si luati o HOTARIRE! STAND-BYE!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS