Acasa InternationalExterne Un procuror a vrut să se sinucidă într-o conferinţă de presă

Un procuror a vrut să se sinucidă într-o conferinţă de presă

scris de A.B.
182 Afisari

Un procuror militar a încercat luni să se sinucidă cu arma de serviciu, în timpul pauzei unei conferinţe de presă pe care o susţinea la Poznan, în vestul Poloniei, a relatat presa poloneză prezentă la conferinţă.

Procurorul Mikolaj Przybyl

Procurorul Mikolaj Przybyl susţinea o conferinţă de presă despre ancheta desfăşurată de Parchetul din Poznan cu privire la presupusa ascultare a telefoanelor unor jurnalişti care investigau prăbuşirea avionului preşedintelui Lech Kaczynski, la 10 aprilie 2010.  După cum au relatat cei prezenţi, după ce a rostit o pledoarie ‘încărcată de emoţie’, în care a respins acuzaţiile de punere sub ascultare a jurnaliştilor, procurorul a cerut presei să părăsească sala, ‘pentru a o aerisi’. ‘Am auzit un zgomot surd şi am revenit în sală, crezând că una din camerele de luat vederi a căzut. L-am văzut atunci pe procuror zăcând pe jos într-o baltă de sânge, cu arma de servicu alături’, a relatat un jurnalist al postului TVN24, potrivit Agerpres.
‘După câteva secunde am observat că procurorul respira încă’, a adăugat martorul. O echipă medicală a sosit la faţa locului şi i-a acordat primul ajutor rănitului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS