Acasa InternationalExterne UPDATE Victor Ponta, primit la Elysee de Francois Hollande

UPDATE Victor Ponta, primit la Elysee de Francois Hollande

scris de M.A.
203 Afisari

UPDATE 17.00: “Vreau să vă spun încă odată că a fost o întâlnire cu totul specială cu preşedintele Republicii Franceze. Am reiterat faptul că România este nu doar cel mai bun partener, ci cel mai bun prieten al Franţei în regiunea noastră, că suntem o ţară francofonă şi francofilă şi că toate proiectele importante pentru viitorul celor două ţări şi pentru viitorul Europei le putem desfăşura şi le putem gândi împreună. Este o relaţie specială, care durează de foarte mult timp şi care, acum, are absolut toate condiţiile pentru a se dezvolta în continuare pe plan politic, pe plan economic şi pe planul politicii şi a noii viziuni asupra Europei, de care Uniunea Europeană are nevoie. A fost o ocazie cu totul specială şi, în mod sigur, în urma discuţiilor de aici cu preşedintele Franţei, cu Guvernul Franţei, cu cele mai importante companii franceze care investesc în România, direcţia în care merge relaţia franco-română, axa Paris-Bucureşti, de care am avut întotdeauna nevoie şi de care avem nevoie în continuare, va fi în folosul ambelor ţări”, a declarat Victor Ponta după întâlnirea cu Francois Hollande.

Victor Ponta, primit la  Elysee de Francois Hollande

Victor Ponta, primit la Elysee de Francois Hollande (foto: tvrnews.ro)

Premierul Victor Ponta a ajuns, joi, la Palatul Elysee, fiind primit de preşedintele Franţei, Francois Hollande.

Victor Ponta, primit la  Elysee de  Francois Hollande

Victor Ponta, primit la Elysee de Francois Hollande

Delegaţia Guvernului României, condusă de premierul Victor Ponta, efectuează o vizită oficială de două zile în Franţa.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la România tv, că îşi propune ca vizita pe care o efectuează în Franţa să fie „un moment important”, în care relaţia bilaterală să fie repornită, şi a precizat că a discutat cu preşedintele Traian Băsescu înainte de a pleca la Paris despre sprijinul pe care România l-a dat şi ar putea să îl dea în intervenţia în Mali.

„Am discutat un singur lucru, care ţine de o atribuţie care îi revine şi preşedintelui, nu doar prim-ministrului, o problemă care ţine de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, cea referitoare la sprijinul pe care România l-a dat şi ar putea să-l dea Franţei în intervenţia din Mali. Practic, mesajul pe care îl transmit preşedintelui Franţei pe această temă este un mesaj comun, nu doar al meu ca prim-ministru, ci şi al preşedintelui”, a spus Ponta la RTV.

7 comentarii

urbos 21-02-2013 - 15:56

Crapa Kioru de oftica.

miky 21-02-2013 - 19:14

B

miky 21-02-2013 - 19:16

Bine ca spui tuturor ce bine te intelegi cu Basescu si ce prosti am fost noi ca te-am ales, Ponta mincinosule cu nasu Oprea cu tot!!!!!!!!

Gisela 21-02-2013 - 22:24

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ…….
Ponta e totusi un tip destept…..

UnUL 23-02-2013 - 01:08

Ma intreb de ce nu propune Victoras Copy-paste suspendarea lui Hollande ; caci in viziunea USL-asa, orice presedinte care a coborit in p o p u l a r i t a t e sub 50% trebuie suspendat; ori Hollande a coborit bine sub acest procent la doar cateva luni de la alegerea sa in functie.

Salut 23-02-2013 - 01:14

Te intrebi ca prostu’ . In Romania a fost REFERENDUM pentru suspendare, n-ai aflat?
Oricum „Victoras Copy-paste” a devenit „frecventabil” pentru basisti. Pregateste-te sa-l pupi in koor, pari cam statut.

UnUL 23-02-2013 - 10:03

Pai sa faca si in Franta referendum: Hollande ar fi demis fara probleme.
SA NU UITĂM CĂ APROAPE PESTE TOT IN LUMEA CIVILIZATĂ PREȘEDINȚII PE FINAL DE MANDAT CAD SUB 50% ÎN P O P U L A R I T A T E (GEORGE W. BUSH AJUNSESE LA VREO 18% !!); DAR NICAIERI EI NU SUNT SUSPENDATI DE PARLAMENT SI DEMIȘI PRIN REFERENDUM, CI SUNT LĂSAȚI SĂ ÎȘI TERMINE MANDATUL ȘI SUNT SCHIMAȚI PRIN ALEGERI. ACEASTA ÎNSEAMNA DEMOCRAȚIE, NOȚIUNE NECUNOSCUTĂ LA USL-AȘI !
P.S. In orice tara civilizata (evident, Romania nu intra in aceasta categorie) un presedinte nu poate fi demis decat pentru tradare de tara sau incalcari grave ale Constitutiei. Ori nici canalele de scurgere a fecalelor ale lui Felix nu au putut demonstra vreo incalcare a Constitutiei – fie ea si minora! – comisa de dl. Basescu.
.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS