Acasa MagazinLife Barack Obama la 51 de ani – cum a sărbătorit preşedintele SUA ziua de naştere

Barack Obama la 51 de ani – cum a sărbătorit preşedintele SUA ziua de naştere

scris de Laurentiu Banches
122 Afisari

Preşedintele american Barack Obama a celebrat aniversarea celor 51 de ani jucând jolf şi relaxându-se cu amicii la locuinţa de la Camp David.

Barack Obama a sarbatorit implinerea a 51 de ani jucand golf impreuna cu prietenii(foto:newsone.com)

Sâmbătă, 4 august, de ziua sa, Barack Obama a petrecut şase ore la golf, după care s-a deplasat la reşedinţa sa de la Camp David. Conform huffingotnpost.com, acolo preşedintele a continuat această liniştită sărbătorire a aniversării celor 51 de ani cu un grup restrâns de prieteni şi angajaţi de la Casa Albă, inclusiv cu bucătarul Sam Kass, cu care Obama joacă adesea golf.

Luni, 6 august, Barack Obama îşi va reîncepe rapid activităţile electorale, el urmând să se deplaseze la evenimente programate în statul Connecticut, iar miercuri în Colorado. Potrivit mediafax, într-un mail trimis susţinătorilor săi în iulie, Obama le transmitea acestora că: „Această aniversare a zilei de naştere ar putea fi ultima pe care o serbez în calitatea de preşedinte al SUA, dar nu depinde de mine, ci de dumneavoastră”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS