Acasa MagazinLife Mârlani cu o femeie, vor să conducă o ţară

Mârlani cu o femeie, vor să conducă o ţară

scris de Adrian Pătruscă
425 Afisari

Este balerină, este tânără, este frumoasă şi, ghinion, a intrat în politică. O cheamă Roxana Golban şi, în câteva ore, a ajuns cel mai celebru politician din România.

A pozat în Playboy, a fost dată afară din politicăRoxana,  de 20 de ani, membră a Tineretului Social Democrat, a pozat într-un pictorial în Playboy. Asta i-a fost fatal. Nu i-a dat fetei prin cap că social-democraţia din România se trage din cocul Elenei Ceauşescu sau de sub tunica Anei Pauker.

“Nu citesc Playboy şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată”, a comentat Victor Ponta, preşedintele PSD, altminteri pretins exponent al tineretului cu minte deschisă în politică

Victor Ponta, care uită că însuşi îngerul dogmatic al PSD şi al întregii stângi româneşti, Ion Iliescu, altminteri mare iubitor de frumuseţi la viaţa lui, nu s-a sfiit să dea un interviu, cu nişte ani în urmă, în Playboy.

Ponta, insul care nu ratează nici o ocazie să îmbrace tricoul roşu şi să poarte emblema unui criminal cu moravuri notorii precum Che Guevara, se bucură că a prins ocazia să “le-o tragă” încă o dată duşmanilor de la PDL chiar dacă pentru asta trebuie să terfelească o colegă. Sper ca Roxana să aibă un prieten, iar prietenul să aibă un drum la Bucureşti, iar drumul să se intersecteze cu nasul cârn al mitocanului din fruntea PSD.

Cine pozează în Playboy nu are loc în curvăsăria politică“Colegii mei de la Timişoara ştiu de pictorial şi nu am avut parte decât de susţinere din partea lor. Nu mi-am făcut probleme că această apariţie mi-ar putea dăuna în viitor, pentru că este un lucru pe care l-am dorit cu adevărat,” a declarat Roxana, după apariţia pictorialului.

Or fi admirat-o colegii, dar când au auzit reacţia şefului de partid, s-au grăbit ca lingăii să o întoarcă: “Este treaba ei ce face în nume personal, dar nu este membră PSD. A depus o cerere de a deveni membru zilele trecute, nu mai ştiu, deci nu este membru. E o cerere depusă care urma să fie discutată(…) Din celălalt punct de vedere, sigur că nici nu se pune problema ca ea să devină membru. Ori vrea să facă modeling, ori vrea să facă politică”, a dat cu mucii în fasole preşedintele PSD Timiş, privind în sus spre modelul său de viaţă, Ponta. Unde flegmează şeful, scuipăm cu toţii! Aşa se face carieră, altfel te mănâncă puricii.

Iar ca tabloul mitocăniei să fie complet, i-a mâncat în cur şi pe ăia de la creşa PDL să iasă în faţă, ca să se remarce înaintea şefilor: “Elanul tineresc de cârlan al preşedintelui PSD Victor Ponta se încurcă în fuste, de fapt, mai degrabă în frumuseţi social democrate fără fuste, care arată nuditatea PSD-istă, atât la propriu cât şi la figurat”. Ca să se vadă că mârlănia purcede de la Cotroceni până în straturile cele mai de jos, în străfunduri, la râme.

Lebăda albă scoasă de pe balta politiciiUnul n-a avut, dacă nu atât glagorie politică în cap, măcar cavalerism să spună: “O aşteptăm, dacă vrea să vină”. Sau măcar să tacă din gură.

E clar, fata asta n-are loc în politică. Nu ştie decât să danseze şi e frumoasă. Altceva era dacă devaliza o bancă, dacă fura asfaltul de pe o autostradă sau bordurile din Bucureşti! Atunci să fi văzut ce o apărau toţi. Săreau cârduri cârduri din toate partidele şi de la toate televiziunile să-i apere imunitatea, şi onoarea, şi sănătatea periclitată de regimul de detenţie!

Aşa, ori ajunge prim balerină prin străinătate, ori ajunge asistentă la Capatos sau la Răzvan şi Dani.

5 comentarii

digital 07-03-2011 - 00:15

*o tara de femei condusa de marlani*-de nimic nu esti in stare!!!

hannah montana 07-03-2011 - 02:29

adruana patrusca rusine. pai ma tu esti intreg la bila? cu playboyste vezi romania iesita la liman ? rusine ce articol de kko

urbos 07-03-2011 - 06:42

Evident ca partidele, pline de prosti, trateaza aberant subiecte de genul asta, venind insa in intampinarea electoratului romanesc primitiv, care numai deschis la minte nu e. Din aceeasi cauza spre exemplu, cretinii din Parlament se tot coiesc in ceea ce priveste legalizarea prostitutiei, de frica reactiei aceluiasi electorat inapoiat, din care Patrusca face parte cu mandrie. Este?

Huhu Ciu 07-03-2011 - 10:30

Daca Roxana Golban intra in PDL o face Basescu presedinta a Senatului, pe Anastase a facut-o deja presedinta a Parlamentului!

Claudia M 07-03-2011 - 23:02

Mai baiatule, fa-ti tu o tara, undeva in desert,pe care s-o conduca pitipoance cu tzatzele p-afara, ca asta! Tu vrei ca dezbracatura asta sa ia decizii pentru romani,sa-i reprezinte? Articolul este evident partinitor. Ia ciripeste, iti iese macar o noapte cu preafrumoasa, pentru chestia asta? Nu e destul ca au bagat fauna asta de idioti in parlament, acum vrei sa ne decida soarta si curvele de pe centura? RUSINE SA-TI FIE!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult