Acasa MagazinLife Monica Gabor (Columbeanu) are un nou iubit. Un chinez pitic

Monica Gabor (Columbeanu) are un nou iubit. Un chinez pitic

scris de L.M.
7.240 Afisari

Monica Gabor (fostă Columbeanu)  are un nou iubit. Călătoriile Monicăi în SUA au avut, pe lângă scopul oficial declarat de fosta doamnă Columbeanu, acela de afaceri, şi o latură personală. Mama Irinei Columbeanu pare să-şi fi găsit o nouă dragoste în persoana unui chinez.

Monica (Columbeanu) Gabor si noul iubit, un chinez pitic

Fosta doamnă Columbeanu a fost surprinsă de paparazzii Ciao, în timp ce se afla în SUA, în ipostaze tandre, în compania unui bărbat de naţionalitate chineză. Din imaginile surprinse de paparazzi de la Ciao, Monica Columbeanu pare îndrăgostită până peste cap de micul asiatic. Ea a fost surprinsă plimbându-se graţioasă la braşul iubitului ei chinez şi îl sărută tandru, fără să-i pese de nimic. Se pare că noul bărbat din viaţa fostei doamne Columbeanu are verighetă pe deget şi este mult mai scund decât aceasta, semn că Monica are o atracţie pentru bărbaţii pitici.

 

Chinezul din viata Monicai Gabor (Columbeanu)

Imaginile cu Monica, surprinse de paparazzii Ciao, au fost prezentate, marţi seară, în emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1.  Miercuri vor urma noi dezvăluiri în emisiunea lui Măruţă de la ProTv unde se pare că va fi va fi prezentat şi un film cu Monica Columbeanu şi iubitul ei chinez.

3 comentarii

TOM Cc 06-07-2011 - 08:41

Un nou iubit ??? si tot mic ??? Are ceva $ in conturi ?? Daca DA ,al meu esti spune nesatula din Moldova ! Facem un romano- chinez mic ,mic de tot si trai pe vatrai ca la Izvorani cativa ani ! Dupa care divortam si gasim alt pitic cu $ in buzunar !

YAAKOV 06-07-2011 - 10:12

Chinezoiul poate sa isi puna un prelungitor la putza, pe cand Irinel folosea intaritor la limba.

Parpanghel .. N-AM_Dai- Tu si Monika ... 06-07-2011 - 18:14

Chinezu a adoptat strategia Monki si GiraFA! Caci de altminteri calea ar fi prea lunga, epuizezi toate intr-o …singura lokhatzie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS