Acasa MagazinLife Oare Slow şi Bayley ar fi câştigat ? – Vezi cine e cel mai talentat britanic (video)

Oare Slow şi Bayley ar fi câştigat ? – Vezi cine e cel mai talentat britanic (video)

scris de Laurentiu Banches
145 Afisari

Dacă în România numerele de dresaj canin nu au reuşit să treacă de semifinale, acestea au produs marele câştigătot la „Britain’s got Talent”.

Ashleigh si Pudsey - castigatorii Britain's got talent (foto:omg.yahoo.co.uk)

Numărul de dresaj canin, realizat de adolescenta în vârstă de 17 ani Ashleigh Butler din comitatul Northamptonshire şi câinele ei Pudsey în vârstă de 6 ani, a câştigat finala emisiunii „Britain’s Got Talent„. Spre deosebire de show-ul România, unde câştigătorul primeşte doar 120.000 de euro la emisiunea similară, dresoarea a plecat din acest concurs cu un cec în valoare de 500.000 de lire sterline.

Adolescenta din oraşul britanic Wellingborough şi partenerul ei patruped au executat în finală un număr spectaculos de dresaj, care a impresionat juriul şi a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor britanici. Potrivit dailymail.co.uk, show-ul lor a fost realizat pe o compoziţie muzicală extrasă de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria „Misiune: Imposibilă”.

La emisiunea similară din România, câştigată de Cristian Gog, au fost prezente două numere de dresaj canin în semifinale, realizate de Ciprian Cordoş şi Slow şi Iulia şi Bayley. Cel mai aproape dintre cei doi să acceadă în finală a fost Slow, care a adunat suficiente voturi pentru a ajunge la barajul dintre locurile 3 şi 4, însă juraţii le-au ales pentru marea finală pe cele 23 de fete de la Lil’motion.

Ar fi meritat cele două momente de dresaj canin de la „Românii au talent” mai mult?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult