Acasa MagazinLife Vezi filmul cu Monica Gabor (Columbeanu) şi iubitul chinez

Vezi filmul cu Monica Gabor (Columbeanu) şi iubitul chinez

scris de L.M.
9.101 Afisari

În cadrul emisiunii Happy Hour  de miercuri 6 iulie a.c., a fost difuzat filmul complet în care apare Monica Gabor (Columbeanu) şi iubitul ei chinez. Conform fotoreporterilor Ciao!, chinezul este fiul unui magnat al petrolului şi este milionar în dolari. Acesta are însă şi un defect: este însurat.

Monica (Columbeanu) Gabor si noul iubit, un chinez

În imaginile filmate de paparazzi de la Ciao o descoperim pe Monica în ipostaza unei femei îndrăgostită lulea de noul ei iubit, care este chinez. Cei doi se simt bine, unul în compania celuilalt, sărutându-se cu patos ca doi adolescenţi. Mai mult, Monica Gabor (Columbeanu) este cea care pare cu adevărat îndrăgostită şi îl sărută pe noul iubit ori de câte ori are ocazia. „Ea mergea şi la el la serviciu. Are un Lamborghini, un Rollce şi un Cadillac ultimul model, nu poate fi decât un milionar. Ei locuiesc într-un bloc unde sunt numai milionari. Ne-a fost teamă mai mult de el. Ieşeau la 4, 5 după amiaza, mâncau în oraş şi apoi mergeau la biroul lui„, a povestit unul dintre paparazzi care a stat 14 zile pe urmele Monicăi.

Acesta a adăugat: „Este o diferenţă mare între el şi Irinel. Aici ea este cea care plăteşte parcarea, cară tava la restaurant„. Iubitul Monicăi stă într-un bloc în care cel mai ieftin apartament costă două milioane de dolari. Se pare că cei doi s-au cunoscut anul trecut la o piscină şi de atunci Monica merge cât poate de des în America, mai exact în Los Angeles unde se întalneşte cu noul ei iubit.

5 comentarii

dutaviorel@ymail,com 06-07-2011 - 20:19

acolo iera afacerea de 100 milioane de dolari dar chinezu deja sa saturat de ia nu ati vazut ca e plictisit de ia

Ioana 06-07-2011 - 23:12

Cum se numeste melodia de la inceputul clipului?

Liviu 06-07-2011 - 23:37

Misto … Nu era destul „reportajul” cu camera ascunsa ! Acum ne intereseaza si melodia care a bagat-o fatalaul ala in studio … Ioano, tu ai dat Bac-ul ?!

dragos 07-07-2011 - 10:41

Intr-adevar ,foarte „inteligenta” remarca cu melodia …E ca si cum atunci cind vezi la TV un reportaj cu o baba violata ,cineva intreba f. serios ..daca stie cineva cu ce tip de camera de luat vederi s-a filmat reportajul…
In legatura cu filmuletul ,…e viata ei si fiecare isi bate joc de viata lui asa cum doreste mai bine …

mario 07-07-2011 - 16:10

o …………, bine ca a scapat de ea Irinel

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS