Acasa MultimediaPoza Zilei Eu cu cine votez ? (foto)

Eu cu cine votez ? (foto)

scris de Z.V.
112 Afisari

Un bucureştean din cartierul Militari şi-a scris cu furtun luminos pe balcon „Eu cu cine votez?”, el declarând  că este o formă de protest faţă de actuala clasă politică şi că speranţa vine de la oamenii obişnuiţi.

5 comentarii

BULA 06-12-2012 - 05:14

Uite ca se desteapta si romanii. Dar sunt putini ca acest bucurestean si e prea tarziu, dupa ce toata industria tarii a fost distrusa si de acum inainte vom duce traiul cainelui.

Sa vedeti in ce mizerie ne vor baga banditii de la USL ! Prima lovitura pe care o vor da romanilor va fi prin Legea Sanatatii, la care lucreaza acum penalul Vasile Cepoi. O sa se sature romanasii de coplata la spitale, aia care isi vor permite, sau de suferinta acasa, pe patul de moarte.

urbos 06-12-2012 - 05:56

Care Cepoi ma? Ala a zburat.
Esti beat?

un crestin 06-12-2012 - 06:42

Da , a zburat drept consilier Ponta

BULA 06-12-2012 - 08:10

Imputitule, daca nu mai esti in tara si nu urmaresti progamele tv, nici nu mai esti informat la zi. Raed Arafat a spus zilele trecute ca Legea Sanatatii va fi gata pana la sfarsitul acestui an si ca la elaborarea ei lucreaza intens „expertul” Vasile Cepoi (pe care securistii il au la mana cu matrapazlacurile facute si il forteaza sa fie el autorul legii antipop.ulare, ca sa zica USL-listii ca nu ei sunt de vina).

http://www.gds.ro/Ultima+ora/2012-12-04/Raed+Arafat%3A+Ministerul+va+finaliza+proiectul+privind+Legea+sanatatii+pana+la+sfarsitul+anului

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-12-2012 - 10:44

MAI prezinta-te la servici , si sterge praful , matura ! Nu sta toata ziulica pe bloguri, si sa ne redai placa aia veche , zgariata !Phuthurosu dreaq, ti-am taiat inghetzata, ramai cu batzul la supt, si cu urbosul tau gay!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS