Acasa Sport-AutoAuto Michael Schumacher se retrage din Formula 1, dar nu şi din sport – vezi ce ar putea practica germanul

Michael Schumacher se retrage din Formula 1, dar nu şi din sport – vezi ce ar putea practica germanul

scris de Laurentiu Banches
68 Afisari

Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a anunţat că după retragere ar putea face o surpriză plăcută fanilor din SUA şi să participe la concursurile de rodeo.

Michael Schumacher ar putea sa participe din 2013 la competitii de Rodeo (foto:topsportracing)

Michael Schumacher ar putea participa după retragerea de pe circuite la finalul sezonului 2012, la concursurile de rodeo împreună cu soţia lui, Corinna, care a experimentat deja mai mulţi ani la astfel de competiţii extrem de populare în SUA. Michael Schumacher, ajuns acum deja la 43 de ani, a mai experimentat şi în trecut competiţiile de rodeo şi aşteaptă cu nerăbdare provocările de anul viitor din astfel de competiţii.

Germanul a adăugat că nu are de gând să participe la alte genuri de competiţii auto, pentru că „Formula 1 oferă maximum de emoţie, de viteză şi de muncă.”, iar „Nici o altă maşină nu mi-ar putea oferi aceleaşi senzaţii”. Michael Schumacher a fost campion mondial de Formula 1 în anii 1994 şi 1995 cu Benetton şi apoi în perioada 2000 – 2004 alături de Ferrari, cu care a dominat aceste 5 sezoane.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS