Acasa Sport-AutoAuto Raliul Sibiului 2013: Ponta s-ar putea afla printre participanţi

Raliul Sibiului 2013: Ponta s-ar putea afla printre participanţi

scris de Laurentiu Banches
84 Afisari

Premierul Victor Ponta a anunţat că intenţionează ca anul acesta să participe la Raliul Sibiului, singura etapă de raliu din România inclusă în Campionatul European.

Raliul Sibiului 2013: Ponta s-ar putea afla printre participanţi

Victor Ponta a afirmat miercuri seara la România TV că îi lipsesc cursele de raliu de când a preluat funcţia de prim-ministru: „Mor de lipsă, la modul serios, nu o spun cu ironie. Sigur că am fost şi m-am uitat la colegi de-ai mei anul trecut, o să merg şi anul ăsta, dar anul ăsta o să şi particip la un raliu, pentru că este singurul raliu inclus în Campionatul European şi care se întâmplă în România.” De asemenea, premierul este convins că „în acest fel, o să atrag mai mare atenţia asupra României – se transmite pe Eurosport – şi, chiar dacă unii mă vor înjura, important este că foarte mulţi o să afle că în România este un raliu, într-o zonă superbă, la Sibiu, şi facem şi noi un fel de promovare, aşa, fără frunză”, ironizând campania Elenei Udrea.

Raliul Sibiului, care contează pentru a noua etapă din Campionatul European, este programat pentru perioada 25-27 iulie. Cartierul general si parcul de service vor fi amplasate in Piata Mare din centrul orasului Sibiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS