Acasa Sport-AutoAuto Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2012 – Surprizele ediţiei a X-a

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2012 – Surprizele ediţiei a X-a

scris de Laurentiu Banches
975 Afisari

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii (SAB & A 2012) se desfăşoare în perioada 19-28 octombrie în aceeași în aceaşi locaţie ca anul trecut, ROMAERO Băneasa.

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2012 – Surprizele ediţiei a X-a

La SAB&A 2012, deschisă pe 19 octombrie, sunt prezente: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto ­si velo, sisteme audio ­si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto ­si moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.  Lista companiilor participante anul acesta este una lunga, printre acesta numărându-se Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Opel, Chevrolet, Citroen, Honda, Kia & Hyundai  care aşteapta vizitatorii să admire şi să testeze noile modele auto, potrivit auto-business.ro.

SAB & Accesorii se va bucura si de prezenta celui mai cunoscut pilot roman de raliuri Constantin Aur, care vine la eveniment cu laboratorul mobil de simulare. Laboratorul mobil are o suprafata utila de 100 mp, dintre care 35 mp sunt dedicaţi unei săli de curs care poate găzdui pana la 30 de oameni. Spaţiul are climatizare, iluminare şi generator pentru energie electrica şi principalul său avantaj este că poate fi dus oriunde. În centrul mobil de conducere defensivă pot fi simulate tamponarea la 15-20 km/h, răsturnarea, precum şi pozitia mâinilor pe volan şi circulatia mâinilor pe volan cu testarea timpului de reacţie. In centru poate fi transportată şi o maşină cu două volane, pentru controlul derapajelor.

SAB & A 2011, eveniment organizat intr-o perioada dificila din punct de vedere economic, a reunit 58 companii pe o suprafata de aproximativ 12.000 mp (9.000 mp in cadrul Pavilioanelor 106, 107 si 3.000 mp suprafata exterioara si o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto. Organizatorii au pus la dispozitie si 25.000 mp parcare auto (aproximativ 2500 locuri parcare) pentru publicul vizitator. Obiectivul principal al SAB & Accesorii 2011 a fost acela de a oferi companiilor participante atat oportunitatea de a face vanzari pe perioada celor 5 zile de desfasurare, cat si stabilirea de contacte noi pentru urmatoarea perioada calendaristica. Impreuna, expozanti si organizatori, am constientizat ca cea mai buna solutie pentru traversarea acestei perioade economice este aceea de a depune eforturi si a ne asuma riscuri, cuantificabile direct in vanzari. Din acest punct de vedere SAB & Accesorii 2011 a fost un real succes.

Preţul unui bilet este de 15 lei programul de vizitare fiind pentru zilele de  luni – sâmbătă de 10.00 – 20.00, în timp ce duminica acesta este 10.00 – 18.00. La ROMAERO Băneasa se poate ajunge cu autobuzele 205,301,335 şi 131 şi tramvaiul cu numărul 5.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS