Acasa Sport-AutoSport Australian Open 2013: Duel Stephens – Azarenka în semifinale, Williams eliminată

Australian Open 2013: Duel Stephens – Azarenka în semifinale, Williams eliminată

scris de Laurentiu Banches
515 Afisari

Serena William a fost eliminată de jucătoarea cu 12 ani mai tânără decât ea, Sloane Stephens în sferturi, care va juca în semifinale la Australian Open, cu nr.1 mondial, Victoria Azarenka.

Australian Open 2013: Duel Stephens – Azarenka în semifinale

Tânăra jucătoare americană de tenis Sloane Stephens (N. 29) a învins-o surprinzător, cu 3-6, 7-5, 6-4, pe compatrioata sa Serena Williams, a treia favorită a turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, miercuri, 23 ianuarie, la Melbourne, în sferturile de finală. În celălalt sfert disputat miercuri, belarusa Victoria Azarenka a învins-o în două seturi, 7-5, 6-1, pe rusoaica Svetlana Kuzenţova, calificându-se pentru a cincea oară în semifinalele unui turneu de Grand Slam. În cealaltă semifinală feminină se vor întâlni chinezoaica Na Li şi rusoaica Maria Sharapova.

În competiţia masculină, în prima semifinală se vor duela Novak Djokovic şi David Ferrer, în timp ce pentru stabilirea semifinalei a doua şi a adversarului pentru Andy Murray mai trebuie să se dispute partida dintre elveţianul Roger Federer şi francezul Jo-Wilfried Tsonga. Murray a dispus în sferturi cu 6-4, 6-1, 6-2 de francezul Jeremy Chardy, obţinând pentru al patrulea an consecutiv calificarea în această fază a competiţiei la Melbourne.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS