Acasa Sport-AutoSport Bute vs Pascal. Boxerii au început lupta declaraţiilor

Bute vs Pascal. Boxerii au început lupta declaraţiilor

scris de Laurentiu Banches
302 Afisari

Pugiliştii Lucian Bute şi Jean Pascal au făcut primele declaraţii despre meciul ce va avea loc pe 25 mai la Montreal, în cadrul unei conferinţe de prese de promovare a evenimentului.

Bute vs Pascal. Boxerii au început lupta declaraţiilor (foto:montrealgazette.com)

Conferinţa de presă a decurs calm, fără declaraţiile belicoase uzuale din cele 2 tabere, surpriza venind din partea lui Pascal, care îl vede favorit pe român în confruntarea din mai. Potrivit Agerpres, Lucian Bute a declarat că se aşteaptă la un adevărat război cu Jean Pascal, dar este pregătit pentru confruntare: ”Ştiu că nu va fi un meci uşor, va fi un meci foarte dificil. Îl respect mult pe Jean, este exploziv şi loveşte tare, dar voi fi pregătit să merg la război”.

Antrenorul românului, Stephane Larouche, a încercat să pună presiune pe Pascal, precizând că acesta este favorit la victorie. Cu toate acestea, Larouche a menţionat că „Noi va trebui să fim impresionanţi, Lucian trebuie să-şi facă treaba. Vom merge în stagiul de pregătire cu acest gând. Nu va fi o plimbare în parc. Ştin că Pascal este exploziv şi dur, dar nu-şi atinge adesea ţinta şi nu este eficace. E recunoscut ca un boxer ce nu are multă energie”.

Jean Pascal, cel care l-a deposedat pe Adrian Diaconu de centura WBC la semigrea, i-a mulţumit lui Bute că a acceptat în sfârşit lupta pe care o căutase de mai mulţi ani. Pugilistul a de clarat că „va avea o misiune grea.”, menţionând că deşi pe hârtie pare favorit, pentru el „favoritul trebuie să fie Bute, ţinând cont de parcursul lui. M-am dus la antrenamente ca şi cum eu aş fi cel neglijat”.

Meciul stârneşte mare interes în Canada, peste 3.000 de bilete fiind vândute în câteva ore. Se aşteaptă cam 20.000 de spectatori să asiste la confruntarea din Centre Bell, iar meciul va fi transmis în SUA prin HBO.

Lucian Bute, 33 de ani, are în palmares 31 de victorii (24 prin KO) şi o înfrângere. Jean Pascal, origine haitiană, are 30 de ani şi este fost campion mondial la semigrea (versiunea WBC). Canadianul a înregistrat în cariera sa 27 de victorii (16 înainte de limită), 2 înfrângeri şi 1 egal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS