Acasa Sport-AutoSport Canotaj: ANST a premiat medaliaţii de la CE 2012

Canotaj: ANST a premiat medaliaţii de la CE 2012

scris de Laurentiu Banches
127 Afisari

Sportivii români care au obţinut medalii la Campionatele Europene de Canotaj de la Varese au fost premiaţi miercuri, 19 septembrie, de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST).

ANST a premiat medaliatii Romaniei la CE 2012 de Canotaj (foto:spftm.ro)

La CE de Canotaj de la Varese (Italia), România a cucerit medalii de aur la dublu rame fără cârmaci şi opt rame plus cârmaci (feminin), una de argint la 4 rame fără cârmaci (masculin) şi bronz la 2 vâsle feminin şi 4 vâsle feminin. Vicepreşedintele ANST, Alin Petrache a felicit şi mulţumit sportivilor pentru performanţele realizate şi le-a urat să continue în această manieră şi la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Elisabeta Lipă regretă în continuare ratarea unei medalii la Londra, dar a precizat, potrivit Agerpres, că rezultatele din Italia sunt promiţătoare pentru viitoarea Olimpiadă. Lipă a adăugat că vrea să uite de Londra şi sa se bucure “de rezultatele pe care reprezentanţii noştri şi le doresc în viitorul ciclu olimpic.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult