Acasa Sport-AutoSport Cristi Borcea: Operaţie în inima clubului Dinamo

Cristi Borcea: Operaţie în inima clubului Dinamo

scris de Marius Bâtcă
201 Afisari

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe inimă luni dimineaţa, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Cristi Borcea e suparat pe PanduriiPotrivit Mediafax, operaţia va fi realizată de către medicul Şerban Brădişteanu, care anul trecut, pe 12 august, a realizat o intervenţie de by-pass coronarian asupra administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, care suferise anterior un infarct miocardic acut. Operaţia la care va fi supus Cristian Borcea, prevede montarea a două stenturi pentru ca arterele să ajungă la dimensiuni normale.

Europarlamentarul Gigi Becali a anunţat că decizia de a se opera îi aparţine în totalitate finului său, Cristi Borcea, care a fost asigurat de medici că operaţia nu va fi o necesitatea dacă acesta nu va asista la meciurile de fotbal şi va sta liniştit. „Doctorul i-a spus că, dacă va sta liniştit, nu va avea nevoie de operaţie. I-a zis să nu se ducă la meciuri, iar el când a auzit de asta s-a hotărât să o facă.” a declarat finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS