Acasa Sport-AutoSport Cupa Davis, grupa mondială: Rezultate optimi şi programul sferturilor de finală

Cupa Davis, grupa mondială: Rezultate optimi şi programul sferturilor de finală

scris de Laurentiu Banches
548 Afisari

Cehia, Kazhstan,Italia, Canada, SUA, Franţa, Argentia şi Serbia sunt cele 8 echipe calificate în faza sferturilor de finală ale grupei mondiale din Cupa Davis, care vor avea loc între 5 şi 7 aprilie.

Cupa Davis, grupa mondială: Rezultate optimi şi programul sferturilor de finală

Cehia, care a trecut de Elveţia la Geneva, va întâlni Kazahstan, care a eliminat Austria pe teren propriu, în timp ce Italia, învingătoare în faţa Croaţiei la Torino, va merge în Canada, care a trecut de primul tur al Grupei Mondiale pentru prima oară în istorie. Franţa, Argentina şi Serbia obţinuseră deja biletul pentru sferturi încă de sâmbătă, după partidele de dublu, francezii şi argentinienii urmând să-şi dispute un loc în semifinale, în timp ce Serbia va da piept cu SUA, în Idaho, la Boise.

Reprezentanţii SUA, care au avut un start ideal conducând cu 2-0 fără să piardă niciun set în prima zi, au fost nevoiţi să lupte pentru a se impune în faţa brazilienilor, care au dominat sâmbătă cea mai bună pereche de dublu din lume, fraţii Bryan, dar şi pe nr. 1 american John Isner.

Rezultate optimi Cupa Davis:

Elveţia – Cehia 2-3

Kazahstan – Austria 3-1

Belgia – Serbia 2-3

Franţa – Israel 5-0

Italia – Croaţia 3-2

Canada – Spania 3-1

Argentina – Germania 5-0

SUA – Brazilia 3-2

Program sferturi de finală:

Canada – Italia

Serbia – SUA

Franţa – Argentina

Kazahstan – Cehia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS