Acasa Sport-AutoSport Cupa Spaniei. Real Madrid – FC Barcelona 1-2(VIDEO)

Cupa Spaniei. Real Madrid – FC Barcelona 1-2(VIDEO)

scris de Z.V.
12.760 Afisari

Real Madrid și FC Barcelona s-au întâlnit aseară într-o partidă contând pentru manșa întâi a sferturilor de finală al Copei del Rey, Cupa Spaniei la fotbal. Barcelona s-a impus cu 2-1 la capătul unui joc dominat de catalani de la un capăt la altul.

Meciul Real Madrid – FC Barcelona, din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, se dispută, miercuri, 18 ianuarie 2012 (18.01.2102) de la ora 23.00, ora României.

Real Madrid vs Barcelona

Internaţionalul argentinian Angel Di Maria, jucătorul echipei Real Madrid, anunţat ca incert pentru partida cu FC Barcelona, programată miercuri în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei la fotbal, face parte din lotul convocat de antrenorul Jose Mourinho pentru acest joc, a anunţat miercuri gruparea madrilenă. Marţi, tehnicianul lusitan s-a arătat sceptic în legătură cu şansele ca Di Maria să evolueze în ‘El Clasico’, după ce argentinianul a suferit o contractură în cursul unui antrenament efectuat luni.

Real Madrid vs Barcelona Copa Del Rey 2012

În schimb, mijlocaşul german Sami Khedira, victima unei entorse la glezna dreaptă, şi fundaşul lateral spaniol Alvaro Arbeloa, suspendat, nu fac parte din grupul de 24 de jucători reţinuţi pentru meciul de pe Santiago Bernabeu, programat miercuri, de la ora 23,00. Internaţionalul argentinian Lionel Messi, conducătorul de joc al echipei FC Barcelona, va disputa miercuri al 300-lea său meci cu Barca, dacă va face parte din echipa care va juca împotriva lui Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, în sferturile de finală ale Cupei Regelui, a anunţat clubul catalan pe site-ul său oficial. ‘Messi a debutat pe 16 octombrie 2004 cu prima echipă a Barcei. În această miercuri, el poate atinge meciul cu nr. 300 cu Barca, pe stadionul Santiago-Bernabeu”, scrie clubul.

În 299 de întâlniri oficiale cu FC Barcelona, argentinianul a marcat 213 goluri, fiind al doilea cel mai bun marcator al clubului după spaniolul Cesar Rodriguez, jucător al Barcei în anii 40-50, care a înscris 235 goluri. În Clasico, Messi prezintă statistici impresionante: în cele 14 întâlniri Barca-Real disputate de argentinian, el a marcat 13 goluri.

1 comentariu

ady 19-01-2012 - 11:49

Barca – invincibila ! Oare e asa de greu sa o invingi ???

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS