Acasa Sport-AutoSport Formula 1 – MP al Japoniei: Vettel va pleca din pole position

Formula 1 – MP al Japoniei: Vettel va pleca din pole position

scris de Laurentiu Banches
170 Afisari

Dublul campion mondial, germanul Sebastien Vettel va pleca pentru a patra oară în carieră din pole position la Marele Premiu al Japoniei, care se desfăşoară duminică, 7 octombrie, la Suzuka.

Formula 1 – MP al Japoniei: Vettel va pleca din pole position (foto:theplace2.ru)

Sebastien Vettel a fost singurul dintre piloţi care a reuşit să scadă sub pragul de 1 minut şi 31 de secunde pe turul de circuit, stabilind cel mai rapid timp la 1:30:839. De pe poziţia a doua va pleca coechipierul lui Vettel de la Red Bull, Mark Webber, în timp ce pe a doua linie a grilei de start se vor afla favoritul gazdelor, Kamui Kobayashi de la Sauber şi Romain Grosjean de la Lotus Renault.

Jenson Button realizase cel de-al treilea timp al calificărilor însă a primit o penalizare de cinci locuri pe grila, fiindca si-a schimbat cutia de viteze fata de cursa de la Singapore, urmând să plece astfel abia de pe poziţia a 8-a. Septuplul campion mondial Michael Schumacher a fost si el penalizat cu 10 locuri pe grila de start si va pleca de la pozitia a 23-a, chiar daca a avut al 13-lea timp din calificari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS