Acasa Sport-AutoSport Fotbal: Top IFFHS – cele mai bune cluburi din lume. Pe ce locuri se aflǎ echipele romȃnești?

Fotbal: Top IFFHS – cele mai bune cluburi din lume. Pe ce locuri se aflǎ echipele romȃnești?

scris de Laurentiu Banches
626 Afisari

Joi, 6 februarie, a fost dat publicitǎții clasamentul celor mai bune grupări din lume al Federației Internaționale pentru Istoria și Statistica Fotbalului (IFFHS).

Top IFFHS - cele mai bune cluburi din lume. Pe ce loc se aflǎ echipele romȃnești? (Foto:wall321.com)

Echipa Steaua București ocupă locul 20, cu 200,5 puncte, în clasamentul celor mai bune grupări din lume, realizat de Federația Internațională pentru Istoria și Statistica Fotbalului (IFFHS). Steaua a urcat un loc față de luna precedentă. Alte cluburi românești în top 100 sunt Petrolul Ploiești, locul 49 cu 164 puncte, Astra Giurgiu, locul 67 cu 148 puncte, și Pandurii Tg. Jiu, locul 86 cu 132,5 puncte, potrivit Agerpres.

Pe prima poziție se află Bayern Munchen (Germania) cu 370 puncte, urmată de Real Madrid (Spania) cu 292 puncte și de Chelsea Londra (Anglia) cu 275 puncte. Top 5 este completat de Atletico Madrid și FC Barcelona, prima echipǎ non-europeanǎ fiind Ateltico Mineiro din Brazilia pe poziția a 8-a.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS