Acasa Sport-AutoSport FRF a salutat iniţiativa renaşterii Universităţii Craiova

FRF a salutat iniţiativa renaşterii Universităţii Craiova

scris de Laurentiu Banches
194 Afisari

Deşi a cauzat dezafilierea clubului Univesitatea Craiova, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a salutat printr-un comunicat de presă inițiativa autorităților locale din Craiova de a se implica în renașterea unei echipe de fotbal.

FRF a salutat iniţiativa renaşterii Universităţii Craiova

În comunicatul de presă postat pe site-ul oficial FRF „salută inițiativa autorităților locale din Craiova de a se implica în renașterea unei echipe de fotbal care să ducă mai departe spiritul, performanțele și prestigiul de care s-a bucurat Universitatea Craiova. Adunarea Generală a FRF a ieșit în întâmpinarea acestei dorințe încă de anul trecut, când a oferit autorităților locale un loc în Liga a II-a pentru a înscrie o echipă de fotbal în această competiție”. Totodată, FRF a subliniat că implicarea lui Adrian Mititelu în noua echipă a Universităţii Craiova nu este de bun augur: „orice asociere a autorităților locale cu Adrian Mititelu, cel care este în totalitate responsabil de situația creată în ultimii ani în fotbalul craiovean, nu ar face decât să ducă la pierderea unei noi șanse de renaștere a echipei Universitatea Craiova, spre dezamăgirea miilor de fani și în dauna fotbalului românesc”.

Adrian Mititelu a declarat că vrea să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni la Universitatea Craiova pentru a-l ceda Primăriei, suporterilor şi fostelor glorii. Potrivit realiteatea.net, Mititelu a afirmat că trebuie să separe clubul în două,  „pe o parte să rămân cu datoriile şi cu despăgubirile pe care trebuie să le plătească Federaţia, iar de cealaltă parte un club nou cu zero venituri şi datorii pentru a începe noua activitate”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS