Acasa Sport-AutoSport FRF: Biletele pentru meciul România – Olanda aproape epuizate

FRF: Biletele pentru meciul România – Olanda aproape epuizate

scris de Laurentiu Banches
2.146 Afisari

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat miercuri, 10 octombrie, că s-au vândut deja circa 40.000 de bilete pentru partida dintre România şi Olanda din preliminariile CM 2014.

FRF: Biletele pentru meciul România – Olanda aproape epuizate (foto:sptfm.ro)

Mircea Sandu este convins că stadionul Naţional Arena va fi plin la confruntarea cu Olanda din Grupa D a preliminarilor pentru CM din 2014 din Brazilia.  Preşedintele FRF a declarat, potrivit mediafax, că “Cel mai rapid s-au vândut biletele ieftine şi e normal, pentru că în general oamenii sunt în plan social spre mediu”, precizând că “mai sunt biletele foarte scumpe la vânzare, VIP-urile, în jur de 5.000 de bilete au fost scoase la vânzare.”Totodată, pentru partida cu Olanda, Sandu susţine că vor fi împărţite 6.000 de tricouri şi câteva mii de fulare fanilor care vor veni la stadion, prin intermediul sponsorului Cupei României, Timişoreana.

Mircea Sandu a specificat şi că FRF a avut la dispoziţie 3.000 de bilete pentru suporterii români la meciul cu Turcia, dar numărul fanilor prezenţi va fi în jurul a o mie. Echipa naţională a României va întâlni Turcia, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul şi Olanda, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS