Acasa Sport-AutoSport Handbal, Liga Campionilor: Oltchim învinsă la Vâlcea de Ferencvaros

Handbal, Liga Campionilor: Oltchim învinsă la Vâlcea de Ferencvaros

scris de Laurentiu Banches
534 Afisari

Oltchim a pierdut primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin în faţa formaţie maghiare Ferencvaros, scor 22-23.

Handbal, Liga Campionilor: Oltchim învinsă la Vâlcea de Ferencvaros (foto:onlinesport.ro)

Oltchim a început cu stângul partea a doua a drumului către trofeu, pierzând neaşteptat pe teren propriu în faţa unei formaţii Ferencvaros TC care a avut şi şase goluri avans în cursul meciului. Echipa antrenorului Jakob Vestergaard, care a acuzat lipsa Cristinei Neagu, a avut un final destul de bun, revenind de la 18-22 la 21-22 (min. 59), dar unguroaicele au marcat din 7 metri prin Pena şi au încasat până la final doar un gol (Barbosa), Oltchim neavând timpul fizic de a forţa egalarea.

La finalul meciului Vestergaard a recunoscut prestaţi slabă a elevelor sale: „am avut noroc că am pierdut la un singur gol diferenţă. S-au făcut mult prea multe greşeli personale, faze de atac tratate cu superficialitate, viteză scăzută, pase previzibile, o apărare slabă, repliere slabă, puţine contraatacuri. În aceste condiţii, victoria lui Ferencvaros este una normală”. În celălat meci din Grupa 2, RK Krim Mercator Ljubljana a învins în deplasare formaţia rusă Zvezda Zvenigorod cu scorul de 29-24. Oltchim va juca următorul meci în deplasare, la Ljubljana, cu RK Krim Mercator, în data de 20 februarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS