Acasa Sport-AutoSport Ion Crăciunescu a fost înlăturat de la şefia CCA

Ion Crăciunescu a fost înlăturat de la şefia CCA

scris de Laurentiu Banches
156 Afisari

Fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu a anunţat miercuri, 1 august, că a fost dat afară de către Comitetul Executiv al FRF, fără a-i fi comunicate şi motivele.

ion_craciunescu_cca

Ion Craciunescu nu mai este presedinte CCA

Deja fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu a declarat, potrivit mediafax, că „Am fost demis astăzi de Comitetul Executiv al FRF fără niciun motiv. Aşa au vrut cluburile din Divizia A şi aşa s-a hotărât. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur şi simplu m-au demis„. El a menţionat că un singur membru al Comitetului Executiv a votat împotriva propunerii de demitere şi este convins că „totul a fost o lucrătură ca la carte”.

Ion Crăciunescu a precizat că nu are nimic să îşi reproşeze pentru perioada cât a fost preşedinte CCA. El e de părere că „la ce dezastru a găsit la CCA, din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult”. Crăciunescu ar fi trebuit să conducă Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) până în 2014, el fiind numit preşedinte de către Comitetul executiv pe 13 octombrie 2011.

La 10 iulie, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, anunţa că douăsprezece cluburi din Liga I solicită înlocuirea lui Ion Crăciunescu din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor cu un străin, propunerea urmând să fie supusă votului în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Mai mulţi conducători de cluburi au fost nemulţumiţi de delgările arbitrilor la meciurile echipelor lor şi de calitatea arbitrajelor. De asemenea, ei s-au arătat deranjaţi de faptul că Ion Crăciunescu le-a luat apărarea public arbitrilor chiar şi atunci când, în opinia preşedinţilor de cluburi, aceştia greşeau.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS