Acasa Sport-AutoSport Jocurile Olimpice 2012 – Gimnastică: Flavius Koczi, doar locul 7 la sol

Jocurile Olimpice 2012 – Gimnastică: Flavius Koczi, doar locul 7 la sol

scris de Laurentiu Banches
864 Afisari

Gimnastul Flavius Koczi a ratat ocazia de a mai aduce o medalie olimpică pentru România, în concursul de sol de la Londra, care a fost câştigat de chinezul Zou Kai.

Jocurile Olimpice 2012 – Gimnastică: Flavius Koczi doar locul 7 la sol (foto:romgym.ro)

Flavius Koczi a obţinut doar 15100 de puncte la exerciţiul de la sol prestat în finala olimpică de la Londra şi nu a reuşit să câtige o medalie cu această evoluţie, clasându-se doar pe poziţia a 7–a Campionul european la sol în 2011, Flavius Koczi, va evolua luni, 6 august şi în finala probei la sărituri la care a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de la Marseille din 2012.

Competiţia a fost câştigata de chinezul Zou Kai, care a reuşit un exerciţiu punctat cu 15933, pastrandu-si titlul de la Beijing si depăşindu-i în clasament pe japonezul Kouhei Uchimura şi pe rusul Denis Ablyazin. România rămâne astfel cu o singură medalie câştigată la gimnastică în această ediţie a Jocurilor Olimpice, prin bronzul adus de echipa feminină, urmând ca duminică, 5 august, să evolueze la sărituri cu şanse reale la medalii, Sandra Izbaşa.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS