Acasa Sport-AutoSport Jocurile Olimpice 2012 – Judo: Vladuţ Simionescu s-a oprit în optimi

Jocurile Olimpice 2012 – Judo: Vladuţ Simionescu s-a oprit în optimi

scris de Laurentiu Banches
149 Afisari

Reprezentantul României la concursul de +100 kg de judo de la Jocurile Olimpice de la Londra, Vlăduţ Simionescu a fost învins în semifinalele competiţiei.

Jocurile Olimpice 2012 – Judo: Vladuţ Simionescu invins în optimi (sport.bzi.ro)

Judoka român Vlăduţ Simionescu a ratat calificarea în sferturi după ce a fost învins prin ippon, vineri, 3 august, de germanul Andreas Toelzer, în optimile categoriei de +100kg la competiţia de la Londra. Neamţul Andreas Toelzer este vicecampionul mondial din 2010 şi 2011, la această categorie. Meciul s-a încheiat după 3 minute şi 55 de secunde, românul fiind învins prin ippon, cu 4-1001.

În primul tur, Simionescu a trecut în primul tur de kirghizul Iuri Krakoveţki şi mai are şansa de a intra în recalificări, dacă Toelzer va accede în fazele superioare ale competiţiei, potrivt Agerpres. România a obţinut două medalii de argint până în prezent la competiţia de Judo de la Jocurile Olimpice de la Londra, prin Alina Dumitru şi Corina Căprioriu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS