Acasa Sport-AutoSport Jose Mourinho va pleca de la Real Madrid

Jose Mourinho va pleca de la Real Madrid

scris de Laurentiu Banches
150 Afisari

Antrenorul portughez Jose Mourinho s-a înţeles cu liderii clubului Mancheser City, pentru a prelua echipa din sezonul următor.

Jose Mourinho

Jose Mourinho va parasi pe Real Madrid

Jose Mourinho se va întoarce astfel în Anglia după episodul Chelsea, urmând să preia formaţia Manchester City din 30 iunie. Cu această ocazie, tehnicianul portughez va avea sub comanda sa un nou român, pe portarul Costel Pantilimon, după ce la Chelsea l-a antrenat pe Adrian Mutu şi la Inter Milano pe Cristi Chivu.

ABC Punto Radio, citat de Mediafax, a anunţat că Mourinho a decis să plece din cauza presiunii enorme la care este supus şi a conflictului deschis cu căpitanul echipei Real Madrid, portarul Iker Casillas. Preşedintele clubului Real Madrid, nu a fost mulţumit de decizia portughezului, dar va trebui să o respecte şi să caute un alt antrenor pentru echipa madrilenă. Principalii favoriţi la preluarea funcţiei la care a renunţat Jose Mourinho, sunt fostul antrenor al lui Liverpool, spaniolul Rafael Benitez şi selecţionerul Germaniei,  Joachim Low.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS