Acasa Sport-AutoSport Kenyanul Kangogo şi etiopiana Fekade au câştigat Maratonul Internaţional Bucureşti

Kenyanul Kangogo şi etiopiana Fekade au câştigat Maratonul Internaţional Bucureşti

scris de Laurentiu Banches
175 Afisari

Kenyanul Felix Kangogo şi etiopiană Almaz Nagede Fekade s-au impus la cea de-a cincea ediţie a Maratonului Internaţional Bucureşti, la care au participat peste 7000 de alergători.

Kenyanul Kangogo şi etiopiana Fekade au câştigat Maratonul Internaţional Bucureşti (foto:cariereonline.ro)

Felix Kangogo a terminat competiţia care s-a desfăşurat duminică, 7 octombrie, la Bucureşti, în 2 ore 15 minute şi 19 secunde. La feminin, pe primul loc s-a clasat sportiva etiopiană Almaz Nagede Fekade, cu timpul 2:38.09. Prin aceste victorii, Kangogo şi Fekade au obţinut câte un premiu de 3.000 de euro.

La cea de-a cincea ediţie a Maratonului Internaţional Bucureşti, care a inclus cursa individuală de maraton, cea de ştafetă, semimaraton, cursa scaunelor cu rotile, cursa populară şi cursa copiilor au participat aproximativ 7.000 de alergători din 40 de ţări. Dintre aceştia, aproximativ 1.000 au concurat la individual la maraton şi circa 2.000 la cursa populară. Potrivit mediafax, valoarea totală a premiilor în bani este de 30.000 de euro, acestora adăugându-li-se şi premii în obiecte de la sponsori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS