Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa 26: Concordia Chiajna – Dinamo 1-3 (Video)

Liga 1, etapa 26: Concordia Chiajna – Dinamo 1-3 (Video)

scris de Laurentiu Banches
1.846 Afisari

Dinamo Bucureşti a învins pe Concordia Chiajna cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal.

După un început de joc mai bun pentru Concordia, care a ratat ocazii mari de gol, Marius Alexe a marcat primele două goluri ale dinamoviştilor (31, 55 – penalty) şi le-a dedicat tatălui său, decedat la începutul acestui an. Tot Alexe a scos penalty-ul, după un fault al lui Aleksandar Petrovic asupra sa, şi şi-a rugat colegii să îi permită să execute el lovitura. Sârbul Petrovic a marcat un autogol pentru Dinamo (90+2). Golul de onoare al gazdelor a fost reuşit de Ilie Iordache (90), după o bâlbâială a apărării dinamoviste.
Dinamo a mai avut o bară transversală, după un şut al lui Laurenţiu Rus (44). Pentru antrenorul Dario Bonetti a fost primul succes în acest al doilea mandat pe banca lui Dinamo. Concordia a pierdut primul meci după o serie pozitivă de patru victorii şi un egal. Dinamo a învins în campionat după cinci etape în care a înregistrat trei eşecuri şi două egaluri şi a revenit pe locul secund.

Luni, de la ora 21:30, Dinamo se deplasează pe terenul revelaţiei acestui retur de campionat, Concordia Chiajna pentru ultimul meci al etapei a 26-a din Liga 1.

Concordia Chiajna vs Dinamo

Campioana turului din Liga 1, Dinamo se deplasează la Chiajna după şase meciuri fără victorie în campionat, sperând ca dupa calificarea în finala Cupei să întrerupă acest şir de insuccese din campionat. Însă echipa antrenată de fostul stelist Laurenţiu Reghecampf nu se va preda foarte uşor, mai ales acum că nou promovata a reintrat în lupta pentru evitarea retrogradării după un retur de campionat de excepţie în care după 8 etape ocupă locul al doilea după Steaua.

Concordia speră să repete în acest meci evoluţia bună din meciul cu Rapid şi să mai facă încă o victim în rândul celor trei mari echipe bucureştene. Pentru Dinamo orice rezultat în afară de 3puncte în faţa Concordiei ar fi un dezastru şi ar însemna distanţarea de liderul CFR Cluj, după o etapă în care şi clujenii s-au împiedicat cu Petrolul Ploieşti. Dario Bonetii va reveni cu ocazia acestei partide ca technician la Dinamo într-un meci de campionat, după ce în Cupă revenirea sa a fost dulce-amăruie, Dinamo calificându-se în finala, dar printr-un eşec 1-2 la Mediaş.

Meciul poate fi urmărit aici, aici şi aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS