Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 5-a: Pandurii Tg. Jiu – Oţelul Galaţi, scor 3-2 (video)

Liga 1, etapa a 5-a: Pandurii Tg. Jiu – Oţelul Galaţi, scor 3-2 (video)

scris de Laurentiu Banches
368 Afisari

Pandurii Târgu Jiu a detronat Steaua de pe primul loc după victoria scor 3-2 în faţa campioanei din urmă cu doi ani, Oţelul Galaţi.

Liga 1, etapa a 5-a: Pandurii Tg. Jiu – Oţelul Galaţi

Pandurii Tg. Jiu a reuşit să deschidă scorul în partida de pe propriul teren disputată în faţa Oţelului în minutul 19 din penalty prin Maxim, după ce portarul Brăneţ l-a faultat în careu pe fotbalistul împrumut de la Steaua, Mihai Răduţ. Fosta campioană a reuşit egalarea în minutul 62 tot printr-un penalty, transformat pentru Gălăţeni de Iorga, după ce Mingote l-a faultat pe Pena în careu.

Cel care a adus victoria pentru Pandurii a fost Karim. Francezul de origine algeriană de la Târgu Jiu a lovit pentru prima dată în minutul 72 printr-un şut la vinclu şi a reuşit să aducă victoria 20 de minute mai târziu pentru gorjeni, după ce Inkango reuşise egalarea în minutul 90 pentru Oţelul. Pandurii trec astfel pe prima poziţie în clasament în timp ce fosta campioană continuă începutul slab de campionat şi se află pe prima poziţie retrograbilă după 5 etape disputate din noul sezon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS