Acasa Sport-AutoSport Liga 1, etapa a 6-a: FC Vaslui – Steaua, scor 3-1 (video)

Liga 1, etapa a 6-a: FC Vaslui – Steaua, scor 3-1 (video)

scris de Laurentiu Banches
10.735 Afisari

FC Vaslui a învins pe Steaua Bucureşti cu scorul de 3-1 (0-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.

Steaua a ratat mai multe ocazii, prin Tănase, Rusescu (2), Chipciu şi Pintilii (bară 57), a deschis scorul prin Chipciu (51), dar vasluienii au avut o jumătate de oră de excepţie, în care a marcat de trei ori şi a avut două bare (74 – N’Doye, 87 – Celeban). Piotr Celeban (59) şi Lucian Sânmărtean (83) au înscris după gafe mari ale portarului Răzvan Stanca, iar Marius Niculae (88) a închis tabela.

Pentru Steaua este primul eşec în campionat.  FC Vaslui nu a pierdut în ultimele patru meciuri cu Steaua, înregistrând 2 victorii şi 2 egaluri. Meciul a fost arbitrat de o brigadă italiană, cu Paolo Valeri la centru.

Derby-ul etapei a 6-a din Liga 1 dintre FC Vaslui şi Steaua va avea loc luni, 27 august, cu începere de la ora 21:30.

Liga 1, etapa a 6-a: FC Vaslui vs Steaua Bucuresti

Indiferent de rezultatul acestei partide, Steaua va rămâne cea mai bine clasată dintre cele trei mari forţe bucureştene, deşi atât Dinamo, cât şi Rapid s-au impus în duelurile din această etapă cu Petrolul şi CFR Cluj, cele două rivale bucureştene având de disputat  un meci în plus, cel direct. Cu toate acestea, dacă „roş-albaştrii” nu vor câştiga capul de afiş al acestei etape, meciul cu Vaslui, aceştia nu vor putea reveni pe prima poziţie pe care s-a instalat încă o dată formaţia Pandurii Tg. Jiu, după victoria de la Iaşi cu CSMS, scor 1-0.

În campionat ambele echipe, atât Vaslui, cât şi Steaua vin după victorii cu scor de neprezentare, 3-0, în faţa Gloriei Bistriţa şi Ceahlăului Piatra Neamţ. În Europa League însă cele două au obţinut rezultate diametral opuse, Steaua a câştigat cu 2-0 în Lituania, la Ekranas, în timp ce FC Vaslui a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în faţa unui colos al fotbalului mondial, Inter Milano.

Înainte de această partidă, presiunea este pe gazdele de la FC Vaslui, Steaua putând să fie mulţumită şi cu un rezultat de egalitate. FC Vaslui are doar 8 puncte după etape şi se află la 5 puncte în spatele Stelei, iar un eşec ar mări distanţa la 8 puncte şi ar adăuga încă un rezultat negru în CV-ul antrenorului Marius Şumudică la Vaslui după înfrângerea categorică cu CFR Cluj şi semieşecurile cu Rapid şi Pandurii Tg.Jiu.

4 comentarii

Forza Banat si Transilvania 27-08-2012 - 22:41

Pierde steaua pierde steaua pierde steaua , pierde steaua , pierde steaua pierde steaua pierde steaua , pierde steaua!!!!!! VASLUI-steaua 3-0 !!!!!!!!Arbitrii au tinut cu steaua , iar prodanca s-a bagat din nou unde nu trebuie!

Tom Cc 28-08-2012 - 07:46

Unde joaca POLI Timisoara ??? Unde joaca POLI Timisoara ??? Unde joaca POLI Timisoara ??? Unde joaca POLI Timisoara ??? Unde joaca POLI Timisoara ???

iiiiiiii 28-08-2012 - 14:53

in”””B”””””la orele 11.00 transmis la radio!!cu nasul la gaura elefantului!!!!

Forza Banat si Transilvania 28-08-2012 - 15:56

Ca sa sti si tu ,POLI , da joaca in liga a doua , DAR , POLI a fost desfintata de Bucuresti pt ca era prea TARE , prea PUTERNICA si furniza cei mai multi jucatori si cei mai valorosi jucatori echipei nationale care acum a devenit steaua si se vad rezultatele , cu Slovenia am pierdut din cauza lui Chiriches si a celor de la steaua , pt Romania au inscris PAPP(nascut in TRANSILVANIA) , GICU GROZAV(nascut in TRANSILVANIA) si TORJE( DE LA POLI si nascut in BANAT !!!) , cu alte cuvinte Banatul si Transilvania va salvat pe voi de rusinea unui 4-0 cu Slovenia !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS